TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Chwalisława 29.09.2014 16:51

Odp: Forumowa Mafia IV

Ja waham się między SPM, a Pinkim, ale chyba wybiorę tego pierwszego. I od razu mówię, że nie głosuję na niego tylko daltego, żeby się odegrać czy coś w ten deseń.

Słodki Pan Ciastek 29.09.2014 16:57

Uhhhhhhh jezu serio? Kilka osób głosuje na RB kilka na SPM, kilka na PP, kilka znając życie na Juliet. Boże! Zgrajmy się. Później wszyscy dziwią paszcze, że remis jest.... Ja dziś głosuję na RB jutro na SPM lub Dianę...

Mroczny Pan Skromności 29.09.2014 17:41

Po tym, jak mafia sprzątnęła kaczuszkę doszedłem do wniosku, że nie ma co pochopnie głosować na Chwalisławę i Juliet. Fakt, to mogło być celowe zagranie, bo wiemy wszyscy, że dziewczyny lubią się z trzema ostatnimi ofiarami, ale pamiętajmy, że celem mafii jest zabicie wszystkich, więc ten argument (że się lubią) traci na znaczeniu. Poza tym, naszła mnie jeszcze jedna myśl - a co, jeśli Luna się podstawiła? To przyszło mi do głowy, bo pomysł z jej zabiciem przyszedł jakoś tak nagle. Może ona po prostu chciała zrezygnować i pozwoliła mafiosom, aby ci ją podstawili miastu. Z tego, co pamiętam to oskarżenia pojawiły się tego samego dnia, co została wyeliminowana (albo poprzedniego, ale to były pojedyncze głosy).

Dzisiaj nie oddaję głosu, bo na tę chwilę nie mam "pewniaków". Jeśli chcecie, to mnie ubijcie, chociaż radziłbym nie marnować w ten sposób głosów ;)

mystically_mad 29.09.2014 18:03

Może to i nie będzie dobre posunięcię zagłosować na rainbow, ale chyba raczej nie ma zbyt wielkiego wyboru.

Libby 29.09.2014 18:09

- Tym razem musi się nam udać! – Pink Panther aż podskakiwał w miejscu z emocji.
- I nawet wiem, kto nam w tym pomoże – rzuciła Mystically mad.
- Mam ją – poinformował Skromny Pan Mroczności, trzymając w mocnym uścisku wyrywającą się Rainbow Dash.
- Weź mnie wreszcie puść! – wrzasnęła oburzona. – Ile razy mam ci powtarzać, że nie zdradziłam?!
- A świstak siedzi, bo sreberka były kradzione… - mruknął znudzony.
- Koniec tych pogadanek – zakomenderował Everlasting, który jeszcze chwilę wcześniej razem z resztą wkurzał Hulka.
Agenci otoczyli Rainbow Dash i rzucili ją pod nogi zielonego demona destrukcji. Hulk, który miał już dosyć ich i ich zaczepek złapał dziewczynę, którą rzucili mu pod nogi i rzucił ją daleko, aż zniknęła za wieżowcami.
- Cóż… - Pink Panther otrzepał ręce. – zawsze chciała latać…

Dziś miasto zlinczowało Rainbow Dash, która byla... niewinna. W grze nadal 3 mafiosów!

Wyniki głosowania:

1. Lepkie Paluszki23 – Rainbow Dash
2. Ktoś
Rainbow Dash – Skromny Pan Mroczności
3. Skromny Pan Mroczności
4. konformistyczny lodzik – Rainbow Dash
5. Nix – konformistyczny lodzik
6. Pink Panther - Chwalisława
7. Diana - Chwalisława
8. Everlasting - Everlasting
9. Słodki Pan Ciastek – Rainbow Dash
10. Mystically mad – Rainbow Dash
11. Chwalisława – Skromny Pan Mroczności

Słodki Pan Ciastek 29.09.2014 18:14

Jej! Znowu się myliłem. No cóż...[*][*]

Myliłem się, zresztą nie tylko ja. Ale ubolewać nad tym nie będę. Trzeba wziąć się do roboty i myśleć dalej.

mystically_mad 29.09.2014 18:15

Nie mam typów na jutro.
Raczej nie będę głosować.

LepkiePaluszki23 29.09.2014 18:16

[*] Wybacz mój błąd
I teraz jestem w pustym zauku. Na kogo oddać głosu w jutrzejszym głosowaniu nie mam.

Pink Panther 29.09.2014 18:18

No kurde...
Prędzej sami się wybijemy niż mafia nas wykończy.
Kiepsko nam idzie w tej edycji, albo to mafiosi są zbyt przebiegli :/

Ja z wypisaniem moich typów poczekam do morderstwa mafii i Wam też to polecam. Bo potem znowu będzie tak jak z krewetką i Rainbow. Wszystkie podejrzenia mafia zrzuci na niewinną.

Cytryśnia 29.09.2014 18:22

Nie zdążyłam na głosowanie ;/
Niewinność Renibow była do przewidzenia, nie pokłóciłaby się zaraz z kaczką.

albo nieważne ;/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:53.