![]() |
No właśnie! Izka czytaj troche bo było to już tysiąc razy!!!
Ja czytałam te strony i nie pytam (już) o takie pierdoły! Jak się przeczyta to już się wie co było i co nie!!! Więc CZYTAJCIE te strony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak konkretnie to czerwone smoki spalają wszystko!!! A pozatym Wenus naprawde czytaj to nawet czy się chce czy nie chce! Bo potem ktoś się wcina! (ja już tak nie robie) I mam pytanie: Po co smoki zamykacie w zagrodach? Ja nie zamykam i jak je dobrze je traktuje to mi nic nie spalają! Więc cierpliwości dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) |
Zamykamy w zagrodach zeby nam domu nie spaliły....te smoczki sa baaaaardzo gorące :lol: hyh.....
|
:D
Cytat:
|
Każde smoki podpalają . To nie zalży od koloru.
|
Cytat:
a zagroda to jedyny i niezawodny sposób na utrzymanie bezpieczeństwa na twojej działce - puścić te gady samopas to wszystko spalą... no bo w końcu to przeciez smoki... :lol: |
Medishon! Siostro cześć!!! :) (ona jest moją siostrą) :D
Co tam? wiesz te simy mi nie działają... Jak u mnie będziesz to przywieź podstawowe O>K> ? Mi tam smoki nie palą, a jak już coś podpalą to przybiega streżak i mi gasi! I nie rozumiem was! No ale oki. :) |
Wiem Magi , ale wyślij mi prywatnego PM. To wchodzisz w mój profil i wybierasz WYŚLIJ PM (czy coś takiego) to se pogadamy .:)
|
Słuchajcie a raczej czytajcie! :D
Czy kiedykolwiek smok spalił lub zjadł drzewo? bo mi nie ale słyszałam takie pogłoski... :huh: :huh: :huh: |
Już nic nie rozumiem ile jest tych smoków i o jakich kolorach i czy wszystkie smoki spalaja meble i nie tylko bo połowa twierdzi ze są 3 smoki inni 4 5 smoków czy ktoś mi w końcu powie ile ich jest i jak ten temat już był to pszepraszam!!?? :(
|
No są Trzy kolory smoków: Różowy , Żółty i czerwony , a jak ktoś ma inne to znaczy ze se sciągnął z jakiejś stronki. Meble palą wszystkie smoki , to nie zależy od koloru , ale od tego czy smok jest głodny , a karmisz go kwiatkami lub śmieciami. :P :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:07. |