![]()  | 

Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu! 

No właśnie nie mogę się tego doszukać na tej stronie, więc piszę o pomoc z Waszej strony. 
	 | 

Ja mam problem z salonem fryzjerskim. 
	Otóż jeśli komuś zaproponuję zmianę stylu za darmo to każdy chce, a jeśli za pieniądze to oni tylko coś odpowiadają, ale nie mogę zmienić. Dlaczego? :(  | 

Może za drogo oferujesz? 
	Albo poczekaj, aż sami podejdą do tego fotela i pojawi im się ten pasek nad głową. Jeśli Twój Sim ma złotą rangę sprzedawcy, może ich namówić do zmiany wyglądu. O ile gość ma dobry nastrój, zgodzi się bez gadania (ofc o ile cena będzie rozsądna, bo jeśli będzie bardzo drogo to tylko mu ten pasek troszkę poskoczy, ale się nie wypełni całkowicie i wtedy jest duża szansa, że stracisz klienta).  | 

mam problem z grą  
	1.jak zrobić przymierzalnie 2.znalazłam taką stronę http://www.gamestar.pl/artykuly/4904....sztuczki.html tam jest dużo kodów i sztuczek ale spróbowałam takiego kodu ja "Shift+N" i nie wychodzi pomocy  | 

1. Jak robisz parcelę publiczną, to w trybie kupowania jest przymierzalnia.:) 
	2. Trzeba wpisać kod boolprop testingcheatsenabled true/false i w CAS w nazwisku klikasz "Shift+N".:)  | 

Ja mam pytanko :) 
	Jak mam dodać taki post jak Ty nossace? Tak żeby zrobić taki temat,błagam POMÓŻCIE!  | 

Cytat: 

Przeczytaj ten regulamin  | 

Nie chodzi mi o taki sam jak on tylko o to żeby jakiś był o innym temacie :) 
	 | 

Jeśli chcesz założyć nowy temat, to na dole każdej strony jest przycisk "Nowy Post". Naciśnij go.:) 
	 | 

Dzięki wielkie:* 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:37. |