TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42867)

Chloé 29.08.2008 19:52

Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

OK, zaraz jak zrobie to wkleję o ile ktoś mnie nie ubiegnie (Simsy mam na innym kompie).

STAR 29.08.2008 20:08

@UP
o piratach nie rozmawiamy !!!

björn borg 29.08.2008 20:16

a kto tu o piratach gada ? ._.

Chloé 29.08.2008 21:16

O jakich piratach?! Grę mam na innym kompie a konkternie na laptopie bo pecet z którego w tej chwili piszę jest tak styrany że gra się wczytywała pół godziny a taka gra to żadna przyjemność.
Głeboko nad tym ubolewam, ale niestety nie moge dać tu obiecanych fotek gdyż nie mam odpowiedniej dyskietki żeby screeny z laptopa przenieść na zwykły komp, no chyba że ktoś ma jakiś inny sposób jak to zrobić, bom w sprawach technicznych zielona jak zła wiedźma :(

_Ania_ 29.08.2008 21:38

No dobrze, zła i dobra wiedźma może przywołać chowańca. A neutralna?
I czy jeśli jestem np. złą wiedźmą, później zmienię się w dobrą, to czary tej złej zostają i można ich używać?

SKiter404 29.08.2008 21:40

Cytat:

Napisał _Ania_ (Post 855151)
No dobrze, zła i dobra wiedźma może przywołać chowańca. A neutralna?
I czy jeśli jestem np. złą wiedźmą, później zmienię się w dobrą, to czary tej złej zostają i można ich używać?

1. Może, tylko nie wiem jak będzie wyglądać.
2. Ktoś napisał w innym temacie, że nie.

agnieszka130187 29.08.2008 21:51

Napisałam szybciej kod na budowanie i kupowanie w OŻ czy Wam ten kod działa, bo ktoś na forum napisał,że kod nie działa,a jest niby z oficjalnej stronki :(:(:( odpiszcie :)

magda1984 29.08.2008 22:20

mi tez nie dziala,jak wpisuje to pokazuje ze cos tam nieprawidlowe

i dalej funkcji nie ma budowania i kupowania odblokowanej

a wpisywalam dokladnie

dalam sobie spokoj,i zrobilam wedlug uznania na wlasnej,zwyklej parceli mieszkania i wpisalam ten inny kod changelot apartamentbase jakos tak :) i wtedy zmienia sie zwykla parcela w osiedle:)

Hyzio 29.08.2008 22:35

Mnie również te kody nie działają, ale mam jednak inny problem. Zrobiłem własne osiedle i kodem changelotzoning apartmentbase zamieniłem na apartamenty, jednak jak wprowadzam rodzinę na parcelę to okazuje się że część mebli znika. Wie ktoś może w czym tkwi problem? jeśli tak to bardzo proszę o pomoc

asiolek 29.08.2008 22:40

Może jestem ciemna, ale nie potrafię przesuwać obiektów umieszczonych na ścianach...
Prubuję 'ć' i 'ń' ale mi nie działają, słyszłam też że można je przesuwać klawiszem 'i' ale to również nie przynosi efektów ;/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:23.