![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Ale pytania !:O Postaram się podjąć wyzwanie :)
1. Jeszcze nic nie wiadomo, chodzą pogłoski, że nie będzie dodatków, wszystko będzie tylko w EA Store, ale osobiście w to wątpię. 2. Może lubią? ;) Duchy robią różne rzeczy, oglądają TV, straszą, wcielają się w różne obiekty i rozmawiają... U Ciebie widocznie upodobały sobie TV :D 3. Bo jeździsz na cmentarz, a zapewne twój sim ma już parę punktów gry na gitarze, więc lubi na niej grać, wyjmuje ją gra tam gdzie stoi. Mój sim też tak robi. 4. Zależy co masz na myśli. Ja myślę, że ma błędy jak każda gra, ale nie jest zrobiona na odwal się. Po prostu to podstawka. Przyzwyczajeni do TS2 mamy wrażenie, że TS3 jest uboższa :) |
Cytat:
|
Mnie też zdecydowanie bardziej podoba się Sunset Valley. Ma swój niepowtarzalny klimacik. Gram na przemian w obu otoczeniach więc zdążyłam je porównać i zdecydować, że Sunset jest fajniejsze, choć Riverview także jest całkiem ładne.
|
Sunset wymiata :D
Riverview jest fajne, ale ta "wieś" dość mocno przypomina połączenie ogromnego miasta z małą wioską... |
Dla mnie riverview jest...nudne!Dobrze że jest za darmo.Sunset jest bardziej rozwinięte i więcej się dzieje
|
jak sprawdzic wiek sasiada?
|
Jak odzyskać kwiat śmierci? Jest on jednorazowego użytku, po zerwaniu roślina obumiera:( Moja simka zerwała go i miała w swoim wyposażeniu aby go zasadzić w ogródku zgodnie z pragnieniem wyhodowania dzikiej rośliny, chciała potem zrobić ambrozję, lecz niestety zmarła nagle i niespodziewanie gdy grałam inną rodzinką. Teraz w całym Sunset Valley nie ma szans na zrobiebie ambrozji...:(
Mógłby ktoś wrzucić screen nowego otoczenia? Cytat:
|
Screeny z Riverview dla Bindi ;): http://thesims.pl/index.php?mod=arti...eria_riverview
W ogóle bardzo dużo screenów pojawiło się ostatnio u nas, tuż pod waszym nosem ;D. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:57. |