![]() |
Odp: Simy (TS3) by marandile
Cytat:
|
Po ściągnięciu w launcherze przy paczce pojawiła się ikonka wykrzyknika i napis "brakujące materiały z dodatków lub pakietów zostaną uzupełnione zamiennikami". Tylko że po zainstalowaniu simka nigdzie się nie pojawia, ani w skrzynce simów, ani w skrzynce rodzin. :(
|
@up:
Czyli jednak trzeba CC ściągnąć osobno :( W weekend obiecuję, że wrzucę listę potrzebnych CC oraz simke w pliku .sim :) No i sorry za zamieszanie ale nie znam sie za bardzo na tych sprawach... |
No no, ja zawsze jestem pod wrażneim twojej grafiki :PP
Simki zresztą też, postarałaś się, bardzo mi się podoba. Niemal wszystko, oprócz sukienki, jakoś mi nie podchodzi ;) |
CC dodane ;) Co prawda nie mogłam wytropić szminki do ust, ale myślę, że sobie jakoś bez niej poradzicie ;)
edit: no oczywiscie musialam zapomniec o brwiach... wybaczcie :( edit: uzupełniłam "cc download" o wzorek na sukience oraz kilka szminek, wśród których być może znajduje sie ta, której użyłam na simce. Także ściągnijcie dodatkowe pliki ;) |
Briony - ależ ona jest urocza, taka naturalna i niewinna się wydaje :) Bardzo mi się podoba :)
Stephanie - piękna jest. Nie mam jej nic do zarzucenia :) Lucienne - nie jest zła, ale mnie nie powaliła, tak jak dwie poprzednie simki :) |
|
W Jordanie podoba mi się dobór dodatków. Ma świetne włosy i ubranie, jest taka kolorowa. :D Oczy, nos i usta są ładne, ale szczęka jest moim zdaniem ustawiona za wysoko, ma za mało podbródka, jakby twarz była ściągnięta do dołu. Gdyby nie to, byłaby bardzo ładna.
|
Jak zawsze świetna simka, jedynie nos mi się średnio podoba. Nie wiem, co mogę jeszcze dodać. D: Hmm, no, włosy ma wspaniałe. :D
|
Nos ma właśnie świetny!
Wreszie coś troszeczkę innego niż poprzednie simki, jednak nadal przypomina mi swoje poprzedniczki. Dodatki rzeczywiście tworzą łądną otoczkę, jest przesłodka i urocza :3 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:27. |