![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Ok.Odkryłam,jak wywołać ducha.Niech mi teraz ktos powie jak zrobić by mieć z nim dziecko duszka? Moja Simka zrobiła sobie dziecko ze swoim zmarłym mężem,ale urodziło się normalne.Czyzby dlatego,że Simka była wampirem??
|
Saheli019, niekoniecznie. To jest w sumie jak z wampirami, nie wiadomo czy dziecko urodzi się wampirem, czy nie. Z duchami jest tak samo, wszystko zależy od losu. Jedyne co mogę Ci polecić to staranie się o kolejne dziecko. Być może ono będzie duszkiem :P
|
Z wampirami chyba jednak jest prościej. W 99% zawsze rodzi sie mały wampirek...gorzej jak będe musiała tak próbować kilka razy. Moja koleżanka,która nie wiedziała,że płeć dziecka mozna ustawic za pomocą jabko-arbuz,6 razy"zapładniała'swoja simkę by urodzic chłopca:0
|
Mi jak chcę dziewczynkę to wystarczy, że 2 arbuzy dziennie zje simka i się rodzi dziewczynka, chłopiec tak samo, tylko jabłka.
Jak jeszcze nie znałam tego tricku to absolutnie ZAWSZE rodzili się chłopcy, a ja żałowałam, że znowu chłopiec, bo zawsze lubię dziewczynki, bo dla chłopców są dziadowskie spodnie xD Ja mam pytanko : otóż moja simka chciała w ratuszu pozwać za zniesławienie, bo media opublikowały nieprawdziwy skandal. No i ta opcja jest nieaktywna. Dlaczego? Bo jest już po fakcie? Zazwyczaj dawałam łapówki paparazzim, wcześniej nie próbowałam tej metody. |
Może jest noc?
Wydaje mi się, że ratusz jest czynny tylko w dzień.:) Gdy najeżdżasz na tą niedostępną opcję co jest napisane? |
Dzień, godz. była ok. 13.
A nic się nie wyświetla, chyba. To dziwne. Sprawdzę jak zagram następnym razem. |
Cytat:
Co do problemu, najpewniej jest to bug do naprawy. |
albo sprawdź, czy skandal już nie minął ;)
|
Gdyby skandal minął, to by nie było w ogóle opcji na ratuszu.:)
|
Może masz mało kasy? Za pozwanie się płaci nawet do kilku tysięcy simoleonów.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:57. |