![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
@up ja mogę dać: http://allegro.pl/sims-3-pokolenia-p...547567970.html
|
Włosy na klacie faktycznie brzydkie, ale można będzie regulować ich gęstość, bo na którymś screenie z linka kilka stron wcześniej były lżejsze i wyglądały już lepiej, więc nie będzie może masakry, a i podejrzewam, że do twórców dojdą głosy niezadowolenia z owłosienia to może coś zmienią.
|
Cytat:
Ta, wlosy na klacie sa fuuuuu - juz wole to niz jakies bugi szczerze mowiac. a znajac zycie to jeszcze sie do nich przekonam. ;p |
Opiekunka do dzieci:
# To zupełnie nowa profesja. Działa na zasadzie zawodów z The Sims 3: Kariera # Codziennie otrzymujemy dzieci pod opiekę, to od nas zależy ilu na raz będziemy pilnować. # Dzieci, którymi się opiekujemy nie muszą pochodzić z jednej rodziny. Mogą być to simowie z całego miasta. Kilka nowości z trybu życia: # Emeryci mogą chodzić z pomocą laski. Do wyboru są dwa style chodu. # Simowie mogą wyjechać do szkoły z internatem. Niestety podczas pobytu na uczelni nie możemy kontrolować naszych bohaterów. # Pojawiły się zajęcia pozalekcyjne, na które nasi simowie mogą dodatkowo uczęszczać w celu zdobycia nowych umiejętności. Oto kto bedzie śpiewał w Pokoleniach # The Airborne Toxic Event – Changing # All Time Low – Time Bomb # Black Cards – Dominoes # Everyway – Circa Survive # He Is We – Happily Ever After # Parachute – Kiss me slowy # Stevie Q – Cow Bay # Stevie Q – Wonder Why Centrum Simów All time low uwielbiam ich piosenke :D mogłaby lecieć jak się rozpoczyna na początku zwiastun do gry :) |
|
|
Ikonka jest świetna! Wyróżnia się od pozostałych :) fajnie tez wygląda ekran ładowania się gry :D coś innego :)
Time Bomb non stop słucham :D ja kto zawsze ja coś mi sie spodoba to słucham tego non stop aż mi zbrzydnie :D |
Ja jak na początku nie wiedziałem jak ta piosenka się nazywa to ciągle sobie zwiastun włączałem :D
A potem pobrałem sam dźwięk z filmu ;) A co do ekranu ładowania to mi się tak średnio podoba... |
kocham all time low :)
ekran ładowania fajny :D |
ikonka juz byla killka stron wczesniej ;)
co do zdjec to podoba mi sie najbardziej <3, awwww. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:00. |