![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Okej, spoko, bardzo dziękuję ;)
|
jaki jest limit zwierzaków trzymanych w domu?
bo mam już 2 psy i nie moge sobie np. konia wziąć... |
Limit zwierzaków wynosi 6 sztuk ale widocznie masz za dużo Simów - maksymalnie w rodzinie może być 10 postaci razem ze zwierzętami.
Jeśli chcesz mieć 6 zwierząt to Simów może być maksymalnie 4. |
Mam 2 pytania:
1)Gdzie się instaluje pose packi w the sims 3 2)Gdzie się instaluje suwaki na rozmiar zwierząt w the sims 3? bo u mnie nie ma folderu mods itp więc z tąd to pytanko :D |
|
dziękuję anie :)
|
Mam pytanie dotyczące edycji ogólnej miasta.
Mianowicie po wspisaniu Testigcheatsenabled true i buydebug on mam ten cały znak zapytania są tam rozsiewacze roślin, nasion i ryb ale nigdzie nie mogę znaleść jakiś rozsiewaczy małych zwierząt (węże, jeże, wiewiórki), czy jest na to jakiś osobny kod ? czy są gdzieś indziej? szukałam już w zakłądce zwierzaki po prostu .. ale nic nie znalazłam ... chciałam np. stworzyć parcelę z wodospadem, i to poszło mi całkiem spoko ... i chcialam y tam były jakieś żółwie... a tu kicha ... |
Wszystko wpisujesz dobrze, musisz tylko dobrze poszukać. Jak wejdziesz w "?", to są tam różne zakładki, i będzie coś w stylu "Rozsiewacze zwierząt". Później najeżdżasz na wszystkie, i szukasz tego który cię interesuje. Musisz po prostu poszukać ; )
A jeśli nadal nie ma, to ja już ci nie pomogę, bo nie wiem : D |
Dziękuję, ale niestety przeszukałam cały "?" i z rozsiewaczy dalej są tyle te co już wymieniałam, przejrzałam też wszystkie "różne" czy tam "pozostałe" i też nie znalazłam,
czy to możliwe w takim razie że mam jakiś błąd w grze skoro nie mam rozsiewaczy małych zwierząt podorze wpisanych kodach ? |
Ja te rozsiewacze mam w "?" , i to wszystkie. :O
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:28. |