TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

La Tortura 11.10.2013 22:40

Odp: Forumowa Mafia II

W sumie nie mamy argumentów na nią, oprócz tego, że się nie udziela. No ale dobra, mi się wydaje, ze to nie będzie ktoś typu Mery, czy Bjork. Spróbujmy czegoś innego, zamiast wywalać tych charakterystycznych weźmy się za szare myszki, jak nie trafimy będziemy myśleć dalej. Don, głosujemy na Diane?

Cheyenne 11.10.2013 22:40

Cytat:

Napisał Privilege (Post 1766155)
-Don? Też o nim myslałam. - przyznałam się. - W ogóle co władza sobie myśli. Mam potem po nocy sama wrócić? Szczyt szczytów

Edit: jakie to bd suche bez fabuły.

Już jest suche. Fabuła dodawała charakteru.

Słodki Pan Ciastek 11.10.2013 22:41

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1766148)
Konkret czyli:

Ja podejżewam X!

- No ja też podejrzewam X

- A ja X i Y!

- No nie czemu, a kto myśli, że X?

To na prawdę tak wygląda, Ale nie przecież to świetna zabawa. Juuuu-hu!

Malfurion 11.10.2013 22:42

jezelu chcecie to ok. Moze byc diana. W sumie w poprzedniej edycji byla b. aktywna a teraz cisza

Yuki 11.10.2013 22:44

Jak co wieczór siedziałam w pubie. Znów trup. Niepokojąca myśl przeszła mi przez głowę: może źle oceniłam Juhasa? Skoro on znajdował się obok pierwszego ciała... Nie wiem co o tym wszystkim myśleć, ale nabieram podejrzeń co do Ciastka.

La Tortura 11.10.2013 22:44

Chcecie się pobawić w dom? W necie jest dużo rpg, tam można takie coś robić. ;p
Dobra, to poczekamy jeszcze na resztę co powie na temat Diany, ja uważam, ze to dobry pomysł jest. ;p

Cheyenne 11.10.2013 22:48

Przykro mi, ale Chey idzie spać. Dostosuję się do głosowania. Dobranoc! :)

Słodki Pan Ciastek 11.10.2013 22:49

Ja bym Dianę jak na razie wykluczył. Zagłosuję pewnie na Alexandrę, Bjork albo Fallen :/

muffindance 11.10.2013 22:51

ja ogólnie biorę pod uwagę milczków, którzy udzielali się do czasu ucięcia fabuły, a teraz tylko pojawili się przelotnie, nie pozostawiając nic po sobie. ciągniecie fabuly typu 'dzis robie to, a jutro tamto, o hej xyz' mogło być dla nich dobrą przykrywka i spokojnie mogli sobie typowac w swoim zamknietym gronie, nikt by przeciez nie podejrzewal ich w takim przypadku o bycie w mafii, bo zawsze mogliby sie tlumaczyc, ze w czasie fabuly ich postacie nie robily nic podejrzanego itp. jeszcze jedno; pisanie profili postaci bylo po przydziale ról, wiec potencjalni mafiozi mogli sobie tez spokojnie obgadac, jaka przybieraja strategie w takim przypadku. a teraz okrojono fabule i prawdopodobnie ich plan szlag trafil, przez co teraz zabijają na oślep, myśląc, że tym nas zmylą.
taka mam teorię na dzien dzisiejszy, ale jeszcze nie wiem, na kogo bede glosować.

Rainbow 11.10.2013 22:51

ja mysle, zę Diana to taka sama szara mysz jak połowa graczy tutaj, wleziemy w maliny znowu :/moze Yuki? zagłosowała inaczej niż wszyscy, moze dla zmylki? Alexandra też, ostatnio się burzyła jak ja ktos oskarżył ;p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:01.