TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Słodki Pan Ciastek 29.09.2014 18:27

Odp: Forumowa Mafia IV

Radzę się wstrzymać z typami osób do 22 xD Ja swoje typy wtedy ogłoszę bo na razie nie chce się narażać w razie gdybym trafił :)

Diana 29.09.2014 18:44

Podobnie wyszło z Rainbow jak i z Genesisem... Dobrze, że na nią nie głosowałam - przed chwilę zastanawiałam się nad RD, ale szybko zrezygnowałam. Mafia raczej aż tak nie ryzykuje, żeby zabijać osobę, która otwarcie napisała, że podejrzewa prawdziwego mafiosa.

Mroczny Pan Skromności 29.09.2014 19:29

Nie, żeby coś, ale nie uważacie, że to trochę nierozsądne czekać z podawaniem typów na głosowanie mafii? A jeśli kogoś z was sprzątnie, to co? No bo wiecie, pewność co do swojego bezpieczeństwa można mieć tylko w jednym przypadku...

Dzisiaj trudno mi kogokolwiek podejrzewać. Przez te głosowania mam mętlik w głowie. Jeszcze żaden z moich dotychczasowych typów nie odpadł, to daje do myślenia, ale wciąż nie mam pewności co do nikogo. Wobec tego stwierdzam, że od teraz podejrzewam każdego po równo :D

Pink Panther 29.09.2014 20:28

Cytat:

Napisał Skromny Pan Mroczności (Post 1834770)
Nie, żeby coś, ale nie uważacie, że to trochę nierozsądne czekać z podawaniem typów na głosowanie mafii? A jeśli kogoś z was sprzątnie, to co? No bo wiecie, pewność co do swojego bezpieczeństwa można mieć tylko w jednym przypadku...

Też o tym pomyślałem, dlatego swoje typy wrzucę zaraz przed ogłoszeniem trupa :v

Okej, zaraz egzekucja, więc proszę, żebyście przyjrzeli się Chwalisławie, jeśli zostałbym zabity. Musimy się zgrać i głosować na jedną osobę, a wiele osób ją podejrzewa.

Ale z drugiej strony w mafii może być ktoś, kogo w ogóle nie podejrzewamy :| Trzeba też zobaczyć, kto ostatnio nie głosował na Lunę.

konformistyczny lodzik 29.09.2014 20:31

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1834796)
Okej, zaraz egzekucja, więc proszę, żebyście przyjrzeli się Chwalisławie, jeśli zostałbym zabity. Musimy się zgrać i głosować na jedną osobę, a wiele osób ją podejrzewa.

Pink, ufasz mi? zaufaj mi że chwalka nie jest w mafii, a zabicie jej tylko nas osłabia

mystically_mad 29.09.2014 20:34

Zgadzam się z Juliet.

Libby 29.09.2014 20:36

Walka była zawzięta. Kapitan Ameryka odpierał szturm armii Lokiego. Agenci dzielnie mu pomagali. Diana i Everlasting ostrzeliwali jednych, chroniąc się za czerwoną toyotą, która zaczynała już kiepsko wyglądać.
- Pinki, łap! – Chwalisława rzuciła pistolet koledze, gdy opróżnił swój magazynek. Chłopak od razu rzucił się w wir walki.
- Różowy, uważaj! – Kapitan Ameryka rzucił tarczą w kosmitę, który chciał zaatakować X od tyłu. Pink Pantther szybko się obejrzał i zdążyłby jeszcze odskoczyć na bezpieczną odległość, gdyby nie zakapturzona postać, która wyskoczyła zza bloku i wepchnęła chłopaka wprost pod tarczę.

Dziś mafia sprzątnęła Pink Panthera.

Pozostali przy życiu:

1. Lepkie Paluszki23
2. Ktoś
3. Skromny Pan Mroczności
4. konformistyczny lodzik
5. Nix
6. Diana
7. Everlasting
8. Słodki Pan Ciastek
9. Mystically mad
10. Chwalisława

mystically_mad 29.09.2014 20:37

(*)
Pinki, wybacz mi, że Cię podejrzewałam na samym początku Libby, dowiemy się, czy zabito Cattaniego ?

Słodki Pan Ciastek 29.09.2014 20:59

Pinki, sorki, że wcześniej się na ciebie "uwziąłem"[*]

No cóż powiem tak. Mam trzy typy :D
LepkiePaluszki , raz siedzi cicho, a raz się udziela. Jego posty są takie... tajemnicze i podejrzane. Zachowuje się jakby miał wszystko zaplanowane?
SPM Zachowuje się bardzo pewnie. Tak jakby na siłe próbował pokazać, że jemu i tak wszystko jedno. Tak jakby chował się w mroku xD Próbuje, żeby żaden jego post nie był podejrzany.
Diana Kiedyś tłumaczyłem :)

Diana 29.09.2014 21:03

Ja też będę mieć na oku Lepkiego. Zastanawia mnie to, że bronił np. Luny, a tak to zawsze głosuje z tłumem. :hmmm:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:15.