![]() |
Cytat:
Cytat:
|
ktos zna odpowiedz na moj problem?;(
|
Ehh... Dziś był zwariowany dzień. Zaraz po szkole pojechałem do KAtowickiego Empiku i nakręciliśmy z kolegą reportaż z premiery. Muszę go jeszcze tylko "odpicować" i... planowałem go wysłac na stronkę www.simpassion.pl W każdym razie potem pojechałem na tenisa i po tenisie kupiłem sobie TS:NŻ. Potem dopiero przypomniałem sobie, że moje The Sims2 ma wujek i nie bedę mógł zainstalować nowego dodatku! No ale pojechałem do kolezanki i pożyczyłem. Zaraz zainstaluję!
|
Znacie moze linka do tego programy SimsCleaner?? czy jakos tak?? pisac na WP pliskkkkaaa!!!
|
Mam już Nocne życie :D Wczoraj nie poszłam do szkoły, bo jestem chora (przeziębiłam się :P ) Po południu musiałam jechać do lekarza, chciałam potem pojechać do Tesco po Simsy, ale mama mi nie pozwoliła, no to ja już taka zawiedziona trochę, ale nic. Przyjechałam do domu i patrze o której są autobusy do Tesco, bo mama powiedziała, że jak odrobię lekcje to pojedzie mi po NŻ. Moja mama wróciła ok 20:30, od razu zainstalowałam NŻ i włączyłam grę :D Jak narazie jest super :)
Ps. Ide grać :P |
Ja w NŻ zrobiłam simkę Żanetę i od swatki dostałam cud facia z któym Żaneta obecnie jest w ciązy i małżeństwie
|
Cytat:
|
A ja jeszcze NŻ nie mam, dopirka dzisiaj się zorientowałam że już są :D
Kochane forum the sims.... B) Zaraz jadę do Media Markt < |
Cytat:
|
A wiecie może ile na ok. kosztuje NŻ???
Pliska - muszę znać szyyyyybko bo zaraz jadę kupić i nie wiem ile kasy wziąść :wacko: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:34. |