TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

berata 16.09.2005 19:36

Cytat:

Napisał Giggs
Chyba 'Zaproś na randkę w ciemno' :P

:yes: Dokładnie tak. Później musisz jej zapłacić i 'z nieba' przylatuje jakiś sim. :P

Cytat:

Napisał Rendy
Bardzo bardzo bym chciała się dowiedzieć czy swatka jest dobra czy komuś udało się zdobyć miłość z facetem/kobietą od swatki????

Tak, jest dobra, tyle tylko, że simowie od niej nie zawsze są ładni (oczywiście moim zdaniem, bo dla mojej simki kompletnie to nie przeszkadza B)), ale jeśli odpowiednio dużo zapłacisz to na pewno Twoja/Twój simka/sim nie będzie zawiedziona/y. Mi udało się parokrotnie zdobyć miłość z facetem od swatki.

cornelia25 16.09.2005 19:49

ktos zna odpowiedz na moj problem?;(

Dorczenzo 16.09.2005 20:53

Ehh... Dziś był zwariowany dzień. Zaraz po szkole pojechałem do KAtowickiego Empiku i nakręciliśmy z kolegą reportaż z premiery. Muszę go jeszcze tylko "odpicować" i... planowałem go wysłac na stronkę www.simpassion.pl W każdym razie potem pojechałem na tenisa i po tenisie kupiłem sobie TS:NŻ. Potem dopiero przypomniałem sobie, że moje The Sims2 ma wujek i nie bedę mógł zainstalować nowego dodatku! No ale pojechałem do kolezanki i pożyczyłem. Zaraz zainstaluję!

~Perlié~ 17.09.2005 09:28

Znacie moze linka do tego programy SimsCleaner?? czy jakos tak?? pisac na WP pliskkkkaaa!!!

Nisinën 17.09.2005 09:38

Mam już Nocne życie :D Wczoraj nie poszłam do szkoły, bo jestem chora (przeziębiłam się :P ) Po południu musiałam jechać do lekarza, chciałam potem pojechać do Tesco po Simsy, ale mama mi nie pozwoliła, no to ja już taka zawiedziona trochę, ale nic. Przyjechałam do domu i patrze o której są autobusy do Tesco, bo mama powiedziała, że jak odrobię lekcje to pojedzie mi po NŻ. Moja mama wróciła ok 20:30, od razu zainstalowałam NŻ i włączyłam grę :D Jak narazie jest super :)

Ps. Ide grać :P

!Miśka! 17.09.2005 09:49

Ja w NŻ zrobiłam simkę Żanetę i od swatki dostałam cud facia z któym Żaneta obecnie jest w ciązy i małżeństwie

Rendy 17.09.2005 09:50

Cytat:

Napisał !Miśka!
Ja w NŻ zrobiłam simkę Żanetę i od swatki dostałam cud facia z któym Żaneta obecnie jest w ciązy i małżeństwie

Jeśli jest taki cud to pokasz jego zdiątko plisssss

Shady Lade 17.09.2005 10:10

A ja jeszcze NŻ nie mam, dopirka dzisiaj się zorientowałam że już są :D
Kochane forum the sims.... B)
Zaraz jadę do Media Markt <> i kupie sobie kochane TS NŻ... :*

!Miśka! 17.09.2005 10:16

Cytat:

Napisał Rendy
Jeśli jest taki cud to pokasz jego zdiątko plisssss

Nie mogę narazie bo jest taka sprawa. Mam 2 komputery jeden mój drugi siorek. Na siorek mam neta a na swoim simsy zdjecia bede mogła dać dopiero na początku października bo wtedy bede miała u siebie neta a teraz ide grać

Shady Lade 17.09.2005 10:46

A wiecie może ile na ok. kosztuje NŻ???

Pliska - muszę znać szyyyyybko bo zaraz jadę kupić i nie wiem ile kasy wziąść :wacko:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:34.