![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Czy mi się wydaje, czy znowu ubyło moderatorów? : |
|
W sensie ? Kogo? jeszce nikogo nie odwołałam ;P
Liv edit: Sprostowanie: od wczoraj hauhton nie ma już nicka na zielono. |
@up: no ale lista wydaje się krótsza...
chyba Haughtona ubyło, ale chyba już i tak nie wchodził EDIT: nie zauważyłem edit-a liv |
haughton juz dawno nie był moderatorem, zrezygnował, ale przez małą nieuwagę był na liscie.
|
Jakoś tak smutno mi gdy oni odchodzą o_O
Bo Tiunivell też zrezygnowała, a gdzie mogę to znaleźć się pasie jak chce |
Cytat:
xxxx |
Mi tez przyzwyczaiłem się. To Tiunivell mi pokazała że nie wolno post pod postem.
I takie tam x33. |
Cytat:
to ty widzę prędki jesteś, że dopiero Tiuni ci powiedziała podstawowe rzeczy. dobrze, teraz ja: może za 5 tysięcy postów wzwyż (czy tam dziesięć tysięcy) byłaby jakaś superhiperextramegamega ranga? jak widzicie, mam dopiero trochę ponad 900, więc nie martwcie się - nie ubiegam o rangę dla siebie |
Hmm mało kto dałbym rade tyle uzbierać nawet osoby które są od początku istnienia forum tyle nie mają , a jedyne co mogłoby to zwiększyć to spam , range wtedy można by było mu nadać SPAMER :D :D
To może przy okazji i ja coś dorzucę :) Wydaje mi się , że dobrym pomysłem byłoby chociaż na początek zmiana ikonek działów na np. charakterystyczne dla the sims zielone kryształki i przykładowo gdyby temat był zamknięty to kryształek byłby szary itd. . :) ale to tylko sugestia :) |
Jestem przeciwna wszelkim rangom za ilość postów- to takie moje skromne zdanie:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:47. |