TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Uwagi dot. działania forum (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41900)

Starlight 24.07.2010 21:34

Odp: Uwagi dot. działania forum

Kowalino - Dobrze, ja Cię jak najbardziej rozumiem :)
Ale np. jak ktoś napisze jak już mówiłem rozwiązanie problemu, nad ktorym siedział 2miesiące a potem to idzie w d.... .

Sherlock 24.07.2010 21:35

Wiecie co? Też jestem przeciwko licznikowi postów.

I wiecie co jeszcze powiem? Że to NIEMOŻLIWE, bo NIEKTÓRYM będzie żal, po prostu żal, tych cyferek w liczniku -_-

Starlight 24.07.2010 21:39

@Liv po całkowitym nie ma nawet napisu "Posty"

<Łał teraz mam prz.... u adminów>

Wielebny 24.07.2010 21:40

Wyłączenie licznika postów wywoła zbyt duże kontrowersje na forum, dlatego ja proponuje by moderacja doświadczonym spamerom po prostu zerowała licznik postów i przyznawała długo terminowe bany. Zerowane postów zostało wprowadzone od niedawna, więc jeszcze można się przekonać jak będzie ta metoda działała na spamerów.
A najlepiej jakby było można wyłączyć naliczenie postów tylko niektórym osobą.

lithium 24.07.2010 21:41

starlight o co ci chodzi w ogole? posty po wyzerowaniu nie znikaja jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki, sa nadal, tylko nie sa na liczniku, to wszystko.

Starlight 24.07.2010 21:42

no to sorry ale może mój komp miał buga i nie pokazywało mi żadnych postów u Tych co mieli 0 tylko z Offtopa i nie wyszukiwalo O.o

Wielebny 24.07.2010 21:45

Po pierwsze: wirusy na MAC ? To zjawisko jest cholernie rzadko spotykane.
Po drugie: wirus powodujący niepojawianie się niektórych postów na forum ?
Coraz bardziej cwane te wirusy :P

lithium 24.07.2010 21:47

ja bez problemu znalazlam posty sherlocka nawet z 2009 roku, wiec blagam, skonczmy ta dyskusje wreszcie.

Sherlock 24.07.2010 21:48

Cytat:

Napisał Kowalino
Wyłączenie licznika postów wywoła zbyt duże kontrowersje na forum, dlatego ja proponuje by moderacja doświadczonym spamerom po prostu zerowała licznik postów i przyznawała długo terminowe bany.

Ale gdyby tobie wyzerowali, dołączyłbyś do nas i też chciał wyłączenia licznika -_-

Zresztą, ja nie ogarniam tego zerowania. Może admini wstydzą się mieć mniej postów od userów? o.o
Bo dla mnie to jest głupie. Ktoś pisze tyle co inna osoba, a jedno ma wyzerowane, a drugie nie.
Mówicie, że nikogo nie obchodzi, ile kto ma postów. To nieprawda. Większość patrzy ile postów kto napisał, i właśnie po tym ocenia...
Nie ukrywam, że po części zależało mi na "popularności", ale traktowanie mnie jak spamera, po prostu mnie obraża :(

Raven 24.07.2010 21:48

Cytat:

Napisał Kowalino (Post 1280123)
Wyłączenie licznika postów wywoła zbyt duże kontrowersje na forum, dlatego ja proponuje by moderacja doświadczonym spamerom po prostu zerowała licznik postów i przyznawała długo terminowe bany. Zerowane postów zostało wprowadzone od niedawna, więc jeszcze można się przekonać jak będzie ta metoda działała na spamerów.
A najlepiej jakby było można wyłączyć naliczenie postów tylko niektórym osobą.

jakie kontrowersje? Forum odetchnie z ulgą od śmieciarzy i dzieci-neo dla których cyferki pod avatarem to hierarchia wartości. Powtarzam pytanie: potrzebni są komukolwiek tacy userzy?

Sherlock, robisz z igły widły. Tutaj nikt nie ma wielkiego wianuszka fanów, każdy się naczytał czegoś bardziej lub mniej przykrego w swoją stronę. Chcesz walczyć o honor? To przyjmij wszelkie ataki na klatę jak facet, a nie piszcz jak baba "CHCIAŁEM DOBRZE A WYZEROWALI MI LICZNIK POSTÓW I ROBIĄ ZE MNIE SPAMERA"

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:56.