TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Karel13 06.06.2011 11:07

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Moim zdaniem koń z pierwszego zwiastuna wyglądał tak samo jak z drugiego. Za to koty i psy zmieniły się całkowicie i to na lepsze.

Darkus 06.06.2011 12:41

Tak, psy i koty się bardzo zmieniły. W (nie)oficjalnym zwiastunie wyglądały jak z dwójki, a w nowym - całkowicie nowy wymiar :D A kiedy dokładna premiera?

mrakad133 06.06.2011 13:05

Twórz doskonałe – lub niedoskonałe – zwierzaki dla swoich Simów, od zaciekłych psów strażniczych i niszczycielskich kociaków, do ufnych koni i nie tylko. Ustalaj nie tylko wygląd zwierzaków Twoich Simów, ale także ich cechy osobowości. Mając różne nowe zajęcia i interakcje kontroluj te zwierzaki i poznawaj świat z ich perspektywy. Wprowadź nowego członka do rodziny swoich Simów i odkryj całkiem nowe sposoby pogrywania z życiem!

• Więcej zwierzaków to więcej zabawy! Twórz przeróżne rodzaje unikalnych psów, kotów i – po raz pierwszy – koni! Myślisz, że Twój Sim da radę oswoić dzikiego konia?

• Bądź zwierzakiem. Kontroluj zwierzaka swojego Sima. Biegaj, kop, przewracaj i nie tylko. Stań się doskonałym towarzyszem lub siej zamęt wśród Simów!

• Zwierzaki mają własne cechy! Od inteligentnych, odważnych i przyjaznych, do bojących się wody, płochliwych i niemądrych albo łagodnych, szybkich i zręcznych. Ustal osobowość zwierzaków Twoich Simów.

• Zwierzaki mogą uczyć się umiejętności. Koty i psy mogą uczyć się polowania. Psy uczą się znajdowania okazów kolekcjonerskich i aportowania sympatii dla Twojego Sima. Konie mogą uczyć się biegu wyścigowego i skoków.

• Simowie mogą wyprowadzać swoje zwierzaki! Zabierz Reksa do parku, weź Mruczka do biblioteki lub pojedź na Gwiazdce do nowego Centrum Jeździeckiego.

hellraiser 06.06.2011 13:19

Cytat:

Napisał Darkus (Post 1403753)
Tak, psy i koty się bardzo zmieniły. W (nie)oficjalnym zwiastunie wyglądały jak z dwójki, a w nowym - całkowicie nowy wymiar :D A kiedy dokładna premiera?

Wiadomo, że na jesień 2011 wyjdą, osobiście przypuszczam, że premiera będzie w okresie podobnym jak Po zmroku, czyli gdzieś pod koniec października.

Teshi 06.06.2011 13:45

Nie mogę się doczekać. Cieszę się, że będą konie. Świetnym pomysłem było nadanie zwierzakom cech charakteru

Kalia 06.06.2011 14:49

Cytat:

Napisał Nightfall (Post 1403767)
Wiadomo, że na jesień 20011 wyjdą, osobiście przypuszczam, że premiera będzie w okresie podobnym jak Po zmroku, czyli gdzieś pod koniec października.

Nightfall jesteś pewny że 20011,to chyba trochę poczekamy.:D

hellraiser 06.06.2011 15:08

Cytat:

Napisał Kalia (Post 1403798)
Nightfall jesteś pewny że 20011,to chyba trochę poczekamy.:D

Oj tam, oj tam :D Za dużo zer, pomyliłem się, wybacz. A to już mi się nie pierwszy raz zdarza :P

Fajnie, że dodadzą nową okolicę. Marzy mi się taka spokojna mieścina, gdzie będzie dużo parków, rancz itd. Po długiej grze w Bridgeport taka odskocznia byłaby miła :) Jeżeli okolica na zdjęciach mi się spodoba, to przeprowadzę tam moją rodzinę.

Darkus 06.06.2011 15:17

Jak dla mnie to dobrze, że będzie wieś. :D Po klubach, gwiazdach czas na spokojną mieścinkę! Zawsze o tym marzyłem.

Lubie 06.06.2011 15:19

No ja bym sobie nie wyobrażał konia w klubie dla gwiazd... Albo pudelka w spelunie . ;]

miłośniczka zwierząt 06.06.2011 15:31

cóż ja tam się cieszę że będzie nowa okolica ;) . I powiem szczerze że ja na pewno stworze swojego kota w grze bo w the sims 3 będzie mi go łatwiej stworzyć. Koty w the sims 3 są takie słodkie, konie też nie są złe ale, może je jeszcze dopracują a jak nie to trudno pogodzę się, z tym ich plastikowym wyglądem.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:49.