![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Bo nie ma osobnej zakładki na rozsiewacze zwierzątek. One są dodane do zakładki z rybami bodajże.
|
O matko!! tego się nie spdziewała, by szukać w rybach gryzoni ;p
ale faktycznie są ;p dziękuję :) umieściłam je już ... i teraz mam inny problem ... Umieszczałam różnie małe ptaki duże, gryzonie, na wielu parcelach publicznych, praktycznie na każdej coś tam sobie dołożyłam by zobaczyć czy działa ... no i minął już simsowy tydzień... a te rozsiewacze ani rusz ... zapisałam grę na pewno ... sprawdzałam nawet czy rozsiewacze są jak znowu wchodzę na parcelę z poziomu budowy... no i są... komuś jeszcze tak się działo, czy to przypadek i mam czekać po prostu ? |
U mnie zwierzęta z rozsiewaczy pojawiły się dopiero po restarcie gry.
|
A u mnie się pojawiają po 4 dniach simowych ? Ha, ale może Bindi ma rację, bo ja często gęsto grę wyłączam. : )
|
Czy da się odzyskać odebrane przez opiekę zwierzaki?
|
Kiedyś nie zauważyłam, że mój pies był samotny zbyt długo i przyjechała opieka. Oczywiście nie da się adoptować zwierzaka tą sama rodziną, bo przychodzi komunikat, że nie dbaliśmy o zwierzaka, czy coś w tym guście. Wyszłam więc do edycji miasta, weszłam do innej rodziny. Ta rodzina adoptowała zwierzaka (mój zabrany piesek pojawił się tam) Potem w edycji miasta przeniosłam pieska z powrotem do mojej rodziny. Chyba nawet kontakty miał zachowane.
|
Hallgerd - dziękuję za odpowiedź. Niemniej jest to trochę skomplikowane. A może ktoś za pomocą kodów tego dokonał?
EDIT: Niestety w ośrodku adopcyjnym nie ma już moich zwierzaczków. Czyżby ktoś ich adoptował? Szukam opcji w Nraasie jak ich dodać do rodziny, ale jakoś mi to nie idzie ;/ |
Mam pytanie, czy w trakcie gry można stworzyć psa czy kota, czy tylko istnieje możliwość adopcji 'gotowego' zwierzaka?
|
W rodzinie, w której grasz nie stworzysz zwierzaka. Trzeba pokombinować. Wyjdź do edycji miasta, stwórz rodzinę, tam stwórz sobie zwierzaczka jakiego chcesz i bylejakiego sima (wydaje mi się, że zwierzaki podobnie jak dzieci nie mogą same tworzyć rodziny). Potem wprowadź ich swojej rodziny. Dalej w edycji miasta kliknij na swój dom, wybierz przycisk podziel rodzinę (czy jakoś podobnie on się nazywa) wyprowadź tego niepotrzebnego sima i skasuj.
|
A jak wprowadzić inną rodzinę do swojej? nie spowoduje to żadnego upływu czasu, czy innych niepożądanych efektów?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:51. |