![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
pamietaj o kopii zapasowej, żeby nic nie stracić :O
|
pewnie mi nikt nie odpowie, ale warto sprobowac...
podczas instalowania gry wlasny biznes wyjawia mi sie blad, ze instalacja nie moze byc zakonczona bo gra jest wlaczona znaczy moze wyjasnie inaczej. po zaktualizacji pojawia mi sie, zeby wylaczyc gre the sims 2 w celu zakonczenia instalacji, klikam okej, bo gry nie mam wlaczonej, a pozniej pisze, ze wystapil blad i instalacja nie moze byc zakonczona. tylko wezcie nie piszcie glupot w stylu czy mam oryginalna gre. |
moze zresetuj komputer lub wcisnij atl+ctrl+del i wyłącz wszystkie simso-podobne procesy
|
Zamierzam otworzyć cukiernie. Kiedyś otwierałem i nie wypalało. :(( Co konkretnie wciskać by po sprzedaniu ciasta, gdy magazynier zacznie je nowe magazynować, pobrało je z wyposażenia sima? I drugie pytanie to jakieś rady dla cukiernika?
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą tak można robić z każdą dziedziną - ja akurat nie mam u siebie JESZCZE cukierni działającej jako biznes prywatny, ale np. w mojej kwiaciarni, sklepie z robotami czy niegdyś w sklepie z elektroniką (dzięki któremu mój sim dorobił się fortuny) świetnie się to sprawdza :) No i oczywiście ograniczać wydatki i brać te nagrody, za które dostaje się kasę - BARDZO przydatne :) |
Dziękuje za rady, biznes otawty i odrazu problem =( Klienci wolą wąchać towar niz kupować(odrazu po zrobieniu dawalem do tych lodówek i nadal są gorące). Oczywiście do kupienia jest, wdszystko powinno być okej, bo jeden klient kupił, ale odrazu poszedł dalej wąchać. Czy da sie coś poradzić? Może wyjąć ciasta na kilka godzin i znów wsadzić? Jak już nie będą gorące?
|
mi się wydaje że to jest raczej normalne bo ja tak, ciasta wkładałam jak były gorące.
|
A wiesz, co daje taki zapach? Podnosi wystrój, może daje czasem gwiazdki?
|
W takim przypadku dawaj ostudzone :]
Albo zmniejsz ceny, o ile masz cenę wyższą niż "normalna". |
Opanowali się! xd Ale nowy problem =( Halinka która tworzyła wszystkie dania, nie może pracować jako magazynier, bo wyskakuje komunikat o braku tego w wyposażeniu. Da sie temu zaradzić? Ferdziu(jjej mążź) może nim być.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:22. |