![]() |
Odp: Simki by Pamela
Leorein - ładna i subtelna pomimo lekkiego przejaskrawienia rysów twarzy. Doskonały dobór dodatków i tradycyjnie ładna prezentacja.
|
Śliczna.
Taka ładna, naturalna i w ogole. Usta jedynie mi nie pasują :) Reszta jak najbardziej okej. |
w końcu jakaś normalnie wyglądająca simka . Powiem szczerze ,ze odechciało mi się komentować Twoich prac jak zaczęłaś wydziwiać z tymi wampirami i wampiropodobnymi stworami , które były takie sobie a wszyscy sie nimi zachwycali...stwierdziłam ze z moją opinia to tylko narażę się na szykany i będzie mi przykro a po co?
Ta simka jest fajna...jedno co mi się w niej nie podoba to usta..jak u żaby. Błyszczyk też fatalny jednak na tle ostatnich stworków które tworzyłas prezentuje sie dośc ciekawie...przyjemnie się na nią patrzy... |
@up od kiedy to zaby maja pelne wargi? od kiedy w ogole maja wargi? zawsze mi sie wydawalo, ze z zaba kojarza sie tzw. wary obciagary, a akurat ta simka ma male fajne usteczka. :<
|
Cytat:
Tobie się podoba to ok ...mnie nie bardzo i o tym piszę |
Cytat:
bo nie słyszałam jeszcze o takich XD |
Cytat:
|
Cytat:
no dobra, juz wiem, dzięki1 |
|
simka, tak jak już mówiłam śliczna <3
i nawet nazwałaś ja tak jak prosiłam! ale na drugim zdjęciu wyglada jakby sikała :C a poza tym to śliczno! @możesz pomarzyć :< |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:24. |