![]() |
Odp: Uwagi dot. działania forum
Kowalino - Jak się podłącza pendrive tam gdzie nie trzeba to tak jest - poprostu zaczeło mi znikać wszystko z pulpitu. Siadło na neta pomimo że net był 1,5MB chodziło z 512. Nie działały wszystkie strony. Podczas wyszukiwania pokazywało się że nie obsługuje czegoś tam. Tylko reinstalka dała rade a co do licznika, mnie nie obchodzi moja liczba postów, licznik wg. mnie jest zbędny. |
w zyciu nie ocenialam nikogo po tym, ile ma postow. jezeli ty tak robisz to pozostaje mi tylko wspolczuc. i nie chodzi o to, kto ile ma postow, ale jak je zdobyl, to jest roznica.
przyznaj sie, piszesz tu by znow je sobie nabic, co? bo nie widze sensu tej dyskusji, seriously. |
Raven, tu się z tobą zgodzę.
Po wyłączeniu licznika, ci, którym zależało tylko na liczbie postów, przestaną wreszcie spamować... EDIT: JEZU, CZEGO NAPISZE, TO TO SPAM! I nie oceniam kogoś po liczbie postów, tylko miałem dwa czy trzy przypadki, kiedy ktoś tak ocenił mnie... No trudno. A licznik, oczywiście, zostanie, bo szkoda tracić swoje 1600, nie? |
foda-se - Ja pisze żeby sobie nabić? O.O
|
moge ci je oddac z pocalowaniem w reke. w przeciwienstwie do niektorych posty nie sa calym moim zyciem.
|
Sherlock dobra, widzialam twoje posty i zrobilabym to samo na miejscu modow, czy kto Ci tam ten licznik wyzerowal, jak sie ocenia to sie przede wszystkim argumentuje, jak Ci daja oceny w szkole to tez nie wiesz za co? Tylko ze fajne?
http://kapilb.com/blog/wp-content/up...gn_cropped.jpg ->+18! A honor maja zolnierze w Afganistanie, facetem honorowym to mozna byc kopiąc złoto na Czukotce przy -40 http://grafik.rp.pl/grafika2/241306,247390,3.jpg Ok. Przesadzilam. Ja po prostu na posty zwracam uwage tylko wtedy, gdy jest ich ~666 EDIT: jak widac, jestesmy rowni wobec prawa, ale doprawdy. Jest taka miejscowosc w Austrii |
Ja mam uwagę. W Edycji Profilu mamy `zakładkę` jakie gry z serii The Sims 3 posiadasz. Wśród nich nie ma dodatku Kariera, a w zakładce `Jaki jest twój ulubiony dodatek z serii The Sims 3` ona tam jest.
|
Myślałam, że to mój błąd, ale jest ;)
Tylko, że przed Akcesoriami. |
Jestem bardzo ciekawa kogo mulitkontem jest Nestea?
|
krzykaczki.
L. edit: A to nie było pytanie retoryczne? =D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:39. |