![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
No..taki pół przezroczysty,w końcu to WIDMOWY kot :P
|
Cytat:
|
no to dyskietka, plyta cd, pendrive, mp3 albo wrzucic na telefon i potem przerzucic, jesli sie ma taki telefon oczywiscie ;)
|
Bindi strasznie Cię przepraszam ale z tamtego posta tak wynikło - po prostu źle zrozumiałam .
Teraz możesz komórką przenieść . Jeśli masz odpowiedznie USB . ;) |
Kilka zdjątek ;)
- http://images35.fotosik.pl/6/b067ee8a576628f9.jpg - teleortacja :P - http://images31.fotosik.pl/353/7f5560280aac8fe8.jpg - skanie na skakance.. Odkryłam,że jak się usiądzie simem na fotel który można zrobić w kotle to skaczą w górę wszystkie potrzeby :D |
Sprawdzaliście, w ilu apartamentach są garaże?
|
Ok STAR, nie ma sprawy.
Cytat:
Dzięki bardzo za porady techniczne :) chyba najlepszy będzie pendrive. |
Cytat:
|
a u mnie przesuwa się [ i ] ;p
już zauważyłam pewne wady,otóż nikt nie zajmuje się krzakami i roślinami na zewnątrz,ta cała dozorczyni nic z tym nie robi. Ktoś wywalił śmietnik przed blokiem,pełno robactwa,a nikogo to nie interesuje ;/ dopiero jakiś mieszkaniec zabił karaluchy,ale posprzątać nikt nie raczy w końcu moja simka wszystko ogarnęła,ale był to pierwszy i ostatni raz,nie będę marnowała jej czasu na coś czym powinien się zająć ktoś inny wiem czepiam się,ale mnie to okropnie denerwuje,tak samo jak te durne kundle przewracające hasiok i kopiące dziury gdzie popadnie ;/ szkoda że nie można postawić tej samej tabliczki co w TS1,sprawiającej że zwierzęta omijały naszą parcelę do magii się jeszcze nie dobierałam,ale obawiam się że moja Wanilia zabierze się za czarnoksięstwo po studiach ;p meble i fryzury nawet nawet,ale te ubrania dla kobiet to za przeproszeniem takie jak dla bab stojących pod latarnią -___- Niestety moja simka wzięła za duże mieszkanie,buli bajońską kasę i nawet nie mogę jej tej hawiry porządnie umeblować,ale po powrocie ze studiów poszukam jakiegoś mniejszego mieszkanka ;p |
Co do ubrań dla kobiet to się zgadzam ;p;p
Ale dochodzą bardzo fajne kolorowe koszulki dla nastolatek :) Fryzuy bardzo mi się podobają, zawsze brakowało mi właśnie jakichś takich kucyków ;) Możecie mi powiedziec o co dokładnie chodzi z tym widmowym kotem? Zwykły kot może się takim stać? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:17. |