![]() |
Odp: Jak wybrać z którego dodatku gra ma się uruchamiać?
Cytat:
Czy działa - nie wiem, bo odpalam grę z płyty. Jeśli coś będzie nie tak - zostaje ściągnięcie cracka. Myślę, że w Twoim wypadku (jako, że grę nabyłeś legalnie), będzie to usprawiedliwione. @Ilona-cracki nie są legalne bez względu na to czy gra jest oryginalna,ściągnij tego NO-CD moda i pamiętaj,ze do gry nie wchodzisz przez program startu |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
a tu znowu ja mam problem...co zrobic, aby simka w ciazy, po porodzie nie mogla wybrac cechy dziecka (czym zazwyczaj konczy sie ciaza u mnie :{), tylko gra sama wybrala dziecku cechę, ale DOBRĄ. na złe mam sposoby XD wie ktos? : o |
Zmieniasz aktywną rodzinę na czas porodu i wtedy gra losowo przydzieli jakieś cechy. Albo utrzymuj nie za wysoki nastrój w czasie ciąży.
|
Cytat:
|
Searle ,a wrzucasz ten NO CD mod do katalogu Mods?
|
@omega No właśnie o to chodzi, że tak, jestem pewnA :)
@up Ale jak nastrój będzie nie za wysoki to właśnie dziecko może dostać złą cechę. Dobra, dziecko słońca ma kolejny problem, o którym zapomniało napisać. Mianowicie nie działa mi kod testing... Wpisuję go na wszelkie możliwe kombinacje wielkich i małych liter, ze spacjami i bez i i tak wyskakuje nieznany kod. Kody na kasę normalnie działają. |
testingcheatsenabled true .
Tak to piszesz ? :D |
I tak i inaczej, bo w żadnej kombinacji nie chce działać.Na pewno wpisuję dobrze, bo w TS2 namiętnie go używałam :D (tak wiem, że nie trzeba pisać "boolprop" :D).
Wpisywałam już po prostu testingcheatsenabled true i TestingCheatsEnabled true, i testing cheatsenabled true itp. |
Cytat:
@down: Ciesz się, że w ogóle odpala Ci z backupa :) Miałam identyczną sytuację w Średniowieczu - niestety, zapisu nie udało się odratować. Nawet kopia zapasowa odmówiła posłuszeństwa. Z żalem kasowałam to królestwo, ponieważ zdobyłam tam już wiele osiągnięć, nie wspominając już o tym, że każdy bohater miał przyzwoity poziom profesji i starannie umeblowane mieszkanko... Do tej pory nie mam pojęcia, co mogło być przyczyną... Może nadużywanie wiadomego kodu? Więcej grzechów nie pamiętam :> |
Ok, spróbuję. Ledwo co ktośmi pomógł,a ja mam kolejny problem. Nie sądziłam, że jak się gra w simsy u siebie, codziennie,to granie przez błędy jest takie uciążliwe.
Wczoraj zaczęłam sobie grać Pieguskiem w Riverwiev. Dzisiaj chcę go wczytać, a tam komunikat: http://img836.imageshack.us/img836/7...dziejsims3.png Wiem,wiem, odpalę z backupa, ale chodzi mi bardziej o przyczynę. Aha i próbowałam jeszcze odpalić jeszcze raz TS, ale nadal jest ten komunikat. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:42. |