![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
ja tez nie wytrzymam do czerwca :D ale dobrze ze mi szybko dzień mija :D juz zaraz mamy maj :)
|
Moja mama już wie co mi kupić na dzień dziecka :D
|
mam nadzieje, ze ea tego nie popsuje. bo niby tyle nowych rzeczy, a one moga ciagnac za sobie nowe bugi xD
przekonamy sie w czerwcu. |
Ta laleczka jest super! Horrorów nie oglądam, więc nie budzi we mnie lęku. A podgląd jest super, chyba wchodzi się do niego przez panel nastrójników. Tam jest taki mały aparat.
|
Kacpersky - moi rodzice też już wiedzą :D
Muffin - ten system wygląda bosko <3 |
Ja musiałam się trochę naprosić bo uznano, że "jestem za duża na dzień dziecka" xD
|
Patrzę na te zdjęcia i filmiki i stwierdzam, że ten dodatek ma jedną poważną wadę:...
... wychodzi dopiero w czerwcu... Bardzo podoba mi się parcela placu zabaw. Już teraz muszę pokombinować, gdzie ją umieścić w moim Sunset. |
Podoba mi się ten podgląd wspomnień. Ciekawe rozwiązanie.
Ja też już mam co robić w pierwsze dni wakacji :P I na pewno postaram sobie "kupić ten dodatek jak tylko pojawi się w "sklepach" ;) |
Na początku wszyscy byli zawiedzeni, a teraz wielki enjoy :) Jak patrzę na te screeny, to stwierdzam jedno: miasto jest o wiele bardziej rozbudowane. Jest dużo nowych rzeczy. Wszystko wygląda zabawniej. Chyba dobrą aktualizację z tego dodatku zrobili. Pozytywnie jest. Tak myślałam, że z niczego coś jednak powstanie.
|
@Nightfall czyżbyś chciał go ściągnąć? :O
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:25. |