![]() |
Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi.
U mnie nie da się postawić barierki do końca przy schodach, nawet z kodem, a jak u Was?
http://img593.imageshack.us/img593/4...eenshot10y.jpg |
ja mam jakiś dziwny błąd ;(
otóż mam młodego dorosłego polityka , który ma 7 dzieci: 3 nastolatki , mieszkają z nim 1 dziecko adoptowane 3 małe dzieci jedno mieszka z nim bo z jego matką zerwał kontakty. pozostałe 2 mieszkają z matkaMI. no i mam problem z jedną nastolatyką . mam je 3 : jedną co ma ceche buntownik z polkoeń , druga ma poszukiwacza prygód z podróży a trzecia nie ma żadnej cechy z dodatku . i z tą trzecią mam taki problem , że jak sie z kimś przyjaźni lub jhest zauroczona to nie moge na niego kliknąć i żadnych interakcji przeprowadzać . ;( ale z poprzednimi jest normalnie , mogą z każdym rozmawać ;( |
Searle, nikt nie może tam dodać barierki bo to jest miejsce do łączenia schodów, ja też próbowałem. Szkoda, wyglądałoby to lepiej, ale trzeba się pogodzić z tym jak jest :P A Simy i tak nie spadną ze schodów. Co najwyżej zjeżdżą...
|
Natuto, bez sensu to wymyślili. Wiem, że nikt nie wpadnie :), ale głupio to wygląda.
|
Ponawiam pytanie z ... kiedyśtam. Da się wyłączyć jakoś opcję wspomnień? Już mi nei wyskakują powiadomienia, ale jednak sięzapisują - i gra siętnie na kilka sekund ;/
|
Niestety nie idzie. Da się wyłączyć wyskakujące okienka ale całkiem zlikwidować wspomnień się nie da.
|
Cytat:
|
Chyba jeszcze nie ma aktualizacji tego moda.
|
No a ja mam pytanie dot. Studniówki i zakończenia szkoły
Czy sim będzie miał studniówkę i zakończenie szkoły jako młody dorosły czy pod koniec wieku nastolatek ? |
Studniówka jest dla nastolatków na kilka dni przed ukończeniem szkoły.
A zakończenie szkoły, jak już sim zmieni się w młodego dorosłego. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:06. |