TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61914)

Kędziorek 19.12.2012 20:46

Odp: Pytania i odpowiedzi

Nic z tych rzeczy. Wprowadzasz rodzinę z okienka do wybranego domu, tak, jak na początku gry. Wyskoczy pytanie, czy chcesz połączyć rodziny, czy jakoś tak i już. Nie ma żadnych komplikacji więc luzik;)

ametka 19.12.2012 22:09

A jak wywalę tego sima z rodziny (podziel rodzinę) on będzie widoczny na moim drzewie genologicznym?

Hallgerd 19.12.2012 22:25

Nie, przecież nie będzie spokrewniony. Po wprowadzeniu wybierz podziel rodzinę i go wyprowadź. Pojawi się z lewej strony w schowku. Kliknij na niego a później na kosz. Nie będzie go ani w drzewie ani w kontaktach, jakby nigdy nie istniał.

ginsei 20.12.2012 09:01

Chyba można stworzyć rodzinkę, gdzie są same zwierzaki, ale nie można tylko nią grać - trzeba ją wprowadzić tam, gdzie żyją Simy...
Przynajmniej ja kojarzę, że po instalacji Zwierzaków, w bibliotece była rodzinka składająca się tylko z dwóch piesków (opis był, że są bezdomne, spotkały się przypadkowo i związały ze sobą), chyba, że tylko EA potrafi takie cuda - w końcu u mnie jakoś gra się skończyła jak zmarła mi dorosła simka, mimo, że w rodzinie była też nastolatka, a taka rodzina (w sensie, że głową rodziny jest nastolatek, reszta jest młodsza) funkcjonuje w którymś z miast EA.

zuzapets 08.01.2013 21:55

Mam pytanko?
Chciałam aby mój koń miał potomstwo ze swoją partnerką i chyba z 4 razy się starali o źrebię a klacz nie zaszła w ciążę i pytanko moje jest takie czy to błąd gry czy muszę jeszcze poczekać? proszę o pomoc :)

Dżej14 12.01.2013 20:34

Poczekaj jeszcze trochę i spróbuj jeszcze raz. Jeśli się nie uda, to kup któremuś z koni nagrodę na to, żeby mogli mieć liczniejsze potomstwo. Nie pamiętam tylko jak ta nagroda się nazywała, ale na pewno ją znajdziesz ;)

zły chipsik wrogar 15.01.2013 12:13

letki odkop ale ok.skąd będe wiedział że moja suczka jest w ciąży? 2 razy zrobila intereakcja ''postaraj sie o szczeniaki''

RaspberryXD 01.03.2013 09:33

Czy jest możliwość, że jakiś tam sim siedzi na koniu, drugi jakiś tam sim będzie konia prowadził za pomocą interakcji "prowadź konia", (o ile będzie) to będzie również prowadził tego sima który siedzi na koniu? (zachciało mi się szkółki jeździeckiej :D)

anizali 12.03.2013 09:11

Cytat:

Napisał zły chipsik wrogar (Post 1639078)
letki odkop ale ok.skąd będe wiedział że moja suczka jest w ciąży? 2 razy zrobila intereakcja ''postaraj sie o szczeniaki''

Nastrójnik albo muzyczka chyba powinna być... :|

agnieszka130187 12.03.2013 23:11

Mam pytanie odnośnie biszkoptowej piłki dla psa. Kupiłam ją ulokowałam, ale jak pies ma jej użyć pokazuje się niebieski dymek, taki jakby nie mógł wykonać polecenia. Miejsca jest dość, więc to nie o to chodzi. Dodam, że piłka jest w domu, bo Sim mieszka w wysokościowcu. Miał ktoś podobny problem?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:39.