![]() |
Odp: Forumowa Mafia
No tak, nie miałam kluczy. Dobrze, że Qwert o tym pamietał. Porozglądałam się troche po moim nowym domu. Wydawał mi się dużo przyjemniejszy od poprzedniego. Nie mogłam zasnąć, choć chciałam, postanowiłam się przewietrzyć jeszcze.
|
Cynthia szła korytarzem, gdy natknęła się na Wraith. Potwór już prawie ją miał, gdy zza rogu wyłoniła się Meona i zaczęła strzelać do potwora. Rozwścieczony Wraith ruszył prosto na strzelającą. Cynthia ledwo łapała oddech, ale w końcu podniosła się i władowała cały magazynek w kosmitę. Niestety za późno. Wraith zdążył wyssać życie z Meony…
Dziś z rąk mafii ginie Meona. W grze pozostało 5 wyznawców Wraith! Nick dodatkowej osoby w opisie śmierci jest przypadkowy. Pozostali przy życiu: 1. Morgana 2. Ladron 3. Roia 4. Muffshelbyna 5. Qwerty 6. Mroczny Pan Skromności 7. Don 8. Nostradamus 9. Charionette 10. Fallen 11. Kubuss 12. kenny McKormick 13. kędziorek 14. motyka 15. Apocalypsa 16. Diana 17. Luflee 18. FresH 19. Cynthia 20. Lubie 21. Marzeniao 22. marciuMEGA 23. Restless 24. Everlasting. |
5 wyznawców Wraith? To oznacza, że jeden morderca nie żyje? Meona nie bła w to zamieszana? Tyle pytań.... Tyle zagadek...
|
- Witaj Chrupku. Wiem, że mnie szukałeś. Musiałam odpocząć, przemyśleć wszystko. Wybacz, że zniknęłam bez słowa. Co mnie ominęło?
|
meona? 5 wyznawcow? :| dziwne sie to robi.
|
- meona... Nie zyje. To wszystko zaczyna mbie przerastac...
|
Ej, to znaczy, że mafia zabiła swoją, czy jak? :P
To oznacza, że ci, którzy podejrzewali Meonę mieli rację... Ale Wraith sami ją zabili! Więc i oni muszą być w to zamieszani! Muszę podzielić się tą wieścią z innymi... - Charionette, jak to dobrze, że jesteś... |
- Ale... Ale? Zabiliby swoją? Przecież to nielogiczne!! Meona musiała być niewinna...
|
Wszyscy zaczęli mówić o smierci Meony. Nikt jej właściwie nie znał. Ale zaraz... Czyli... Mafia zabiła swoją? Chyba już się w tym gubię. Czas może już isć spać? Ciekawe gdzie jest Qwert///
|
- Czy to prawda, że Maqryl nie zyje? - zapytała z niedowierzaniem.
- Tak. - odpowiedział lakonicznie Chrupek. - Nie wiem czy się cieszę. A co z Dianą? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:39. |