![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Ja byłbym za wyeliminowaniem jej, a potem Alexandry. Zobaczcie na jej posty są tkie jakby było jej obojętne co się zkim stnie, byleby ona przetrwała.
|
Ja już powiedziałam chyba wszystko... Poczekać do jutra, co kto będzie myślał. Ja nadal podtrzymuje to co mówiłam.
|
Jeśli, każdy napisał to co uwżał proponuję, powrót do fabuły :)
|
Widok Juhasa mnie ucieszył, może ma nowe podejrzenia.
- Witaj - powiedziałam. - Może przejdziemy od razu do rzeczy. Kogo podejrzewasz? Bo moim zdaniem powinniśmy zwrócić uwagę na Ciastka i Flo. |
Ciastek - Bo głupio byłoby skończyć grę tak wcześnie, zwłaszcza, że mi się bardzo spodobała. A mafiozem może być każdy. Może ja? Może Ty, a próbujesz to zwalić na mnie, moją obojętnością? ;)
|
Cytat:
ja wstrzymam się z podejmowaniem decyzji co do głosu do jutra, chciałabym też zobaczyć, co inni myślą itp. poza tym trzeba gleboko sie nad tym zastanowic, zeby nie popelnic tego samego bledu, a do tego mamy mnostwo czasu - noc i pol jutrzejszego dnia, także spokojnie, nie ma co sie spieszyć. i nadal podtrzymuje moja teorie z mafia i ucięciem fabuły. :) |
muff, ja oczywiscie swojego glosu do libby nie wyslalem. Mialem na mysli glosowanie w temacie. Nie ma co sie spieszyc, moze ktos napisze cos madrego i zmienimy typ? ;)
|
Właśnie, ta cała fabuła bywa myląca. Tutaj czytasz o czyjejś bardzo interesującej teorii, a za chwilę o czyjejś wielkiej miłości. ;/
|
Wstałem z kanapy, ogarnąłem się, zjadłem, umyłem, ubrałem, zostawiłem klucze Cheye na stole i wyszedłem.
Pojechałem na policję. Nadal Nic nie wiadomo jeśli chodzi o zabójstwa i napad na bank- wiadomo tylko, że stoi za tym jedna grupa- trudno się domyślić jaka? Muszę się tym zająć. Poszedłem do pobliskiego Pubu, aby się czegoś dowiedzieć... |
Cytat:
na nic mądrzejszego niz to co napisalam poprzednio sie nie wysile, przykro mi :D moze jutro jeszcze na cos wpadne... (haha, w sumie nie 'moze', tylko musze na cos wpasc 8D). i jeszcze chcialabym przeczytac, co Bjork ma w tym wszystkim do powiedzenia ^^ jej zdanie najbardziej mnie teraz interesuje. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:27. |