TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

mystically_mad 30.09.2014 17:14

Odp: Forumowa Mafia IV

Skromny Panie Mroczności, większej głupoty odnośnie mnie nie czytałam :)
Nie głosuję za tłumem, zastanawia się nad każdym, na kogo głosuję.
Dzisiaj mój głos idzie na Ciebie, SPM, ponieważ:
* intuicja podpowiada mi, że właśnie Ty jesteś w mafii,
* Twoje posty są nazbyt podejrzane i niepozorne, z których może wynikać, że jesteś mafiozem :)
* jesteś podejrzanym typem po prostu :)

Słodki Pan Ciastek 30.09.2014 17:19

Cytat:

Napisał mystically_mad (Post 1834852)
* intuicja podpowiada mi, że właśnie Ty jesteś w mafii,
* Twoje posty są nazbyt podejrzane i niepozorne, z których może wynikać, że jesteś mafiozem :)
* jesteś podejrzanym typem po prostu :)

hahahahah xD Świetne argumenty! Popieram i wygrałaś sprawę :D No, ale oprócz tego nie umiem stwierdzić niczego innego. Naprawdę jakoś specjalnie się nie narażasz, ale twoje posty są takie chaotyczne xD Raz jesteś wielki specjalista szef mroczności itd. W każdym razie próbujesz nam pomóc tym samym chowając się w tak zwanym cieniu i nie zwracając na siebie ŻADNEJ uwagi. Właśnie to przykuło moją uwagę. Nie wiem czemu, ale twoje posty tak samo jak Luny, Ktośki, Lepkiego i Diany są takie dziwne xD O dziwności podejrzaności mógłbym powiedzieć też o sobie, ale nie będę oskarżać samego siebie bo byłoby to bezsensowne i bez żadnych powodów :)

Mroczny Pan Skromności 30.09.2014 17:42

M_M, polecam przeczytać swoje posty ;) Rozumiem, trzeba się jakoś bronić, ale chociaż postaraj się napisać coś konstruktywnego ;))

Możecie głosować, proszę bardzo. Skoro dla was chęć pomocy, długie posty i solidna argumentacja to powód do podejrzeń, to wasza sprawa.

mystically_mad 30.09.2014 17:45

Percepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z Tobą :)

Mroczny Pan Skromności 30.09.2014 17:46

Czyli bardziej po ludzku - nie wiesz, co napisać ;)

mystically_mad 30.09.2014 17:48

A Ty byś wiedział, gdybyś grał w to po raz pierwszy? Rozkręcam się, nie mam do końca zielonego pojęcia jak w to się tak dokładnie gra!

Słodki Pan Ciastek 30.09.2014 17:50

Serio będziesz nam łaskę robił, że na ciebie głosujemy xD Takie prawo jungli. Zginiesz. Pomyłka, punkt stracony. Równie dobrze możesz być mafiozem, a teraz pomagać nam i być super extra :P

Cytat:

Napisał Skromny Pan Mroczności (Post 1834854)
Możecie głosować, proszę bardzo. Skoro dla was chęć pomocy, długie posty i solidna argumentacja to powód do podejrzeń, to wasza sprawa.

Po prostu. Zagłosowałem tego akurat nie mogę i nie chce zmienić :P

mystically_mad 30.09.2014 17:52

Faceci to zdradzieckie świnie i tyle w temacie :D

Mroczny Pan Skromności 30.09.2014 17:56

SPC, jaką łaskę? Przecież ja nie mam wpływu, na kogo głosujecie. Ale przeraża mnie Twój tok rozumowania. Przecież celem gry jest jak najszybsze zabicie mafii, a Ty w ogóle się nie przejmujesz tym, że wykańczasz miastowych... A jak wybijesz wszystkich, to co powiesz? Trudno, mogli nie być podejrzani? Chyba nie łapiesz zasad tej gry. Albo sam jesteś mafiosem, w co wątpię, bo gdybyś był, to byś pewnie bał się odstawiać takie rzeczy.

Słodki Pan Ciastek 30.09.2014 17:58

Cytat:

Napisał mystically_mad (Post 1834859)
Faceci to zdradzieckie świnie i tyle w temacie :D

Co to ma do rzeczy? O.o Po za tym to zwykła płeć. Zależy od osoby. Może być fajny koleś, może być fajna babka. Po prostu niektórzy faceci to pół mózgi, ale w tych czasach kobiety wcale nie są gorsze, oczywiście niektóre :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:52.