TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Smoki - opinie i informacje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1807)

Magi 06.06.2004 09:10

Wieie co? ten temat się wyczerpał i niedługo go zamkną!!! <_<

=)Cornelka(= 06.06.2004 09:24

:D Oby nie bo mi ten temaz bardzo mi sie podoba i zrobie wszystko zeby ko niezamkneli :D

PROSZE NIEZAMEKAĆ ZRÓBCIE TO DLA SMOKÓW Z TS ABRAKADABRA :D

anez 06.06.2004 22:00

Cytat:

Originally posted by Magi@Jun 6 2004, 10:10 AM
Wieie co? ten temat się wyczerpał i niedługo go zamkną!!! <_<
bez obrazy ale sama się zamknij :P już na kilku innych tematach widzę twoje nic nie wnoszące posty :P sorki za to ale tak właśnie myślę kiedy je czytam :P

temat ze smokami jeszcze nie został wyczerpany... abrakadabra wciąż mnie zaskakuje i za każdym razem (no prawie każdym :D) coś nowego odkrywam :D czasami z waszą pomocą :D dzielcie się dalej swoimi uwagami i spostrzeżeniami :D na temat smoków tu przede wszystkim

Magi 08.06.2004 17:04

Anez forum nie jest po to by obrarzać ale po to by wyjaśniać.
A poza tym co ciekawego jest tu jeszcze?
Ja też lubie ten temt ale taka jest moja opinia.
I nie obrzrzaj mnie bo to oznaka braku kultury.

she 08.06.2004 17:07

Ej no spoko! Tylko mi się tu nie kłućcie , bo to by było nie smaczne wręcz! pozatym to nie jest powód ;)

anez 08.06.2004 18:39

Cytat:

Originally posted by Magi@Jun 8 2004, 06:04 PM
ale taka jest moja opinia.

a taka była moja na temat twoich postów :P
nie obaziłam cię jakoś dotkliwie, nawet nie miałam zamiaru (słówko bez obrazy - sugeruje bardziej zwrócenie uwagi na dany temat)

i nie martw sie, kultury mnie uczyć nie musisz :P ja tylko wyrażam swoje zdanie i opinie :P po to w końcu jest forum

Magi 09.06.2004 13:40

Nie uczę Cię kultury tylko zwracam uwagę.
Po zatym to forum nie jest po to by gadać
o sprawach "kto co i jak powiedział"
tylko po to aby pomóc tym któży mają kłopoty

Kita 09.06.2004 20:45

Dziewczyny...luzik. Bez przesady, jak już chcecie się obrażać, drażnic to na PRV bo tylko forum zaśmiecacie...Spokojnie, ja nie chce was dalej wkurzać, ale serio to wszystko zaśmieca ten temat!!!

Sory, że to nie do tematu, ale na jakiej stronie był komputer do testowania gier, i ten co się na nim kase zarabia... Bo nie pamiętam :unsure:

Megi 10.06.2004 13:58

Magi nie zamkna tego tematu poniewaz codziennie rejestruje sie tu po kilka nowych uzytkownikow ktorzy chca sie zapytac cos na temat smokow.A ze nie poszkujaja czy juz bylo takie pytanie to odrazu wala z pytaniem.Gdyby ten temat zostal zamkniety to znajadzie sie taki uzytkownik ktory zrobi temat identyczny.

Nyśka 12.06.2004 13:55

A właściwie to po co mieli by ten temat zamykać????Jest częściej przęglądany niż inne.Ale zamką go jeśli będziemy pisać nie na temat.A więc coś na temat.Niebawno mój sim podlewał kiwatka(tulipana) on podlewa a smok go je.To znaczy je kwiatek.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:49.