![]() |
Odp: Simki by Pamela
fajne ma wlosy i urode, taka zdecydowana, ale tez jakby delikatna
tylko oczy mi sie nie podobaja. wyglada jakby miala zeza. nad, i co sie podlizujesz, ona i tak bedzie moja : [ |
Drewienko - ;***
error - Dzięki ;* Tak btw, ten czarny pasek to naszyjnik, a nie odstęp między ciałem a głową ;> |
Vivien - kolor oczu silnie kontrastuje z urodą simki , ale mimo to pasuje . :)
Twarz jest bardzo ładna , a naturalnie wyglądająca fryzura dodaje simce dużo realności . Całość bardzo mi się podoba . ;) |
aniołek - Dziękuje ;* Miałam problem z dobraniem oczu simki, ale myślę, że wyszło okay.
Ktoś jeszcze? ;> |
oka [specjalnie xd] sa ciekawe, ale zdeczka nierealistyczne :>
Viv jest naprawde udana ;d |
Ładna, tylko zmieniła bym jej włosy bo coś mi nie pasują do jej policzków. Ale i tak ładna ^^.
|
ładna simka...oczka ma trochę takie...no może nie oczka ale makijaż właściwie...ma taki rozmazany ciut ale ogólne wrażenie jest bardzo pozytywne.No i ta pomimo tego, iż też ma duże usta to nie są one takie rozklepane...
bardzo pozytywnie |
niepokorna, Tusia^^, simka1 - dziękuje ;*
Ucieszyłby mnie jeszcze jakiś komentarzyk.. ;> |
Vivien - jest ładna, ma bardzo fajną fryzure, pasuje do niej, ma ładne brwi, jedyne co mi się nie podoba to makijaż (kolor ust jest ok, ale reszta niezbyt ciekawie wygląda, nie bardzo pasuje do oczu)
|
Piękne oczy,bardzo ładna,dojrzała kobieta,ale biedna ma chyba anoreksję i to bardzo zaawansowaną :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:33. |