![]() |
Odp: Uwagi dot. działania forum
No i gdzie ta "redakcja"? Po co były wysyłane newsy itp.?
Brak wpisów, nudy na forum co jeszcze? "serwer nie opłacony strona zostanie usunięta" ? |
jeny o co ci znow chodzi? pisz bardziej zrozumiale
jezeli chodzi o redaktora tsp to prawdopodobnie bedzie nabor po wakacjach, z tego co sie orientuje, a z reszta wypowiedzi nie wiem o co chodzi. |
Nie wiem co wam odbiło najpierw czepiacie się Sherlocka o posty a teraz kłócicie się o coś innego.
Nie mam żadnej uwagi tylko mam dość tych kłótni. I jeszcze w innym temacie gadacie o zmianę admina. Co do tematu. Nabór by sie też przydał. Ale proszę was o jedno wyluzujcie sie to nie jest |
foda-se - Był jeden redaktor, teraz zrezygnował, chociaz 2 by mogło być . Nic się już na tej stronie nie dzieje.
|
no zrezygnowal no, nie mozemy go chyba przykuc do lancucha i kazac mu pisac? nabor bedzie po wakacjach, zeby dac tez szanse na zgloszenie sie ludzi, ktorych teraz nie ma. cierpliwosci.
|
no to tak Desole jest mutlikontem Matta a nie krzykaczki.Skąd wiem?Bo Matt napisał mi to na gg
|
teraz to nieistotne, multikonto to multikonto.
|
A te nabory na redaktorów, odbywały by się w ten sam sposób, co poprzednio ?
|
A poprzednio jak były? Jeśli chodzi o thesims.pl to po prostu - napisałem mejla do shootersa i odpisał, a teraz w to wątpię.
|
Wtedy wysyłaliśmy Mejle do Adminów.
A o tym E-mailu to chyba tylko Ty wiedziałeś, mi powiedziano że już długo pracujesz z The Sims PL. I dlatego dostałeś się do redakcji. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:33. |