![]() |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
Windy z Własnego Biznesu dochodzą także w Osiedlowym Życiu, czyli jak ktoś ma OŻ, a nie ma WB to i tak ma te windy ;) Więc wszystko okej z Twoją grą :)
|
Czy młody dorosły może byci czarownicom?
|
Oczywiście że tak ;)
|
U mnie się chyba sufitów nie da robić (?) xDD Jak to się robi?
|
Musisz zrobić nad pomieszczeniami podłogę. A potem, żeby zobaczyć sufit, trzeba wybrać taką ikonkę. W panelu sima, obok ikonki aparatu i kamery, jest jeszcze taki "przekrój" pokoju. Jak klikniesz, to ustawi ci się taka "podniesiona" kamera i będziesz mógł go zobaczyć ;)
I to wszystko. PS. Jakbyś chciał zmienić wygląd sufitu to tak samo jak zmieniasz podłogę :) |
Czy w sims O.Ż jak ma się wiedźmę albo coś, to jest miasteczko magiczne tak jak w sims 1 ???
|
Jest możliwość polecenia do Pałacu Niekończącego się Światla(czy jakos tak),albo do Fortecy Ciemności
|
Czy dom bez fundamentów może mieć piwnice?
|
Nie może.
Chyba, że się bardzo uprzesz na robieniu fundamentów ze ściany, aczkolwiek nie radzę ;) |
Czy da się zrobić coś takiego, że jeżeli mam dom z pokojem, który ma fundamenty, a drugi pokój ich nie ma, to czy mogę zrobić tak, żeby z widoku pokoju bez fundamentów było widać pokój z nimi? Bo normalnie to by było widać co jest pod fundamentami. Myślałem czy tu nie jest potrzebny boolprop constrainfloorelevation. Trochę niejasno to opisałem. xDD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:38. |