![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
wymieniłam grafkę mam nadzieje że będzie ok:-)
|
fileable np przy minimalizowaniu gry podczas zapisu tak się może dziać...nie wspominając o syfach w grze;) u mnie taki komunikat wyswietlał się po wrzuceniu aut od freshprince, okazało się że niektóre modele zwalają grę. Może i u Ciebie jakis nowo wrzucony mod zadziałał.
co do kodu testing, to ponoć nie zawsze działa w pirackich wersjach gry:D bez podtekstów:D:D |
Nie, nie mam pirata, nie schańbiłabym się tak :D
Modów nie mam, wgrywałam packages, ale mi nie działają, a nie chce mi się w to bawić, w jakieś ściąganie programów i innych małpek. I się inteligentna zastanawiałam, co to za złodziej, bo zapomniałam, że tak nazwałam zapis :D. Podczas zapisu nie minimalizowałam, ale często minimalizuję ot tak, podczas gry (żeby zajrzeć tu, na forum |
Mam jeszcze jedno pytanie
To tak: Niedawno ściągnęłam z francuskiej strony the sims 3 okolicę Paryż i chciałabym moją ulubioną rodzinę tam wprowadzić i jak ich przenieść z Appaloosa Plains do Paryża?:) |
1. Usuń kopię rodzinki w skrzyni rodzin.
2. Zapisz aktualny stan rodziny w bibliotece rodzin. 3. Idziesz do Paryża tam wypakowujesz rodzinkę i TA-DAM masz już ją w Paryżu PS : I jak, fajny ten Paryż ??? |
generalnie minimalizowanie gry nie powinno jej psuć, ale w simsach wszystko możliwe. Nie jestem pewna czy minimalizowanie podczas samej gry (w sensie nie ładowania czy zapisu) może coś zwalać, co do tego w nawiasie - niestety zwala - wlasne doswiadczenie i przestrogi innych, bardziej siedzących w kompach znajomych.
ponoc nie tylko simsy mają takie kretynskie wady |
Problem ze Store
Hej,
Posiadam The Sims 3 w wersji 1.29. Oprócz tego doinstalowane są jeszcze WP, Kariera, Nowoczesny Apartament i Zwierzaki. Od jakiegoś czasu zauważyłem że niektóre dodatki ze Store nie chcą się instalować (tj. błąd o nieaktualnej wersji gry). Problemy zaczęły się gdy instalowałem Kolekcję Marzec '11. Wszystkie później wydane pakiety również nie działają. Co z tym robić? Odinstalowałem wszystko, wyczyściłem rejestr. Ma ktoś jakieś sposoby? |
@up mam identycznie. Spróbuj zainstalować te rzeczy w grze (jest tam taka opcja. Ja jeszcze nie próbowałam, ale podobno to pomaga:)
|
OK, spróbuję. Dzięki.
|
No po prostu super. Teraz ten błąd: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=795 wyświetla mi się przy wszyskich zapisach. Starych, nowych, z backupów... Błagam pomóżcie, bo nie mogę garć, a nie mam zamiary robić nowej rodziny, bo następnym razem i tak nie będzie się chciała wczytać.
Nie, to na pewno nie przez mody. Mam teraz sporo dodatków ze store i giełdy, ale już przed ich wgraniem problem się zaczął. I to na pewno nie problem ze sprzętem, bo lapcik jest nowiusieńki i ma 8 GB ramu i w ogóle wszystko co tylko może mieć komputer. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:37. |