![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Hej! Proszę o wyrozumiałość, gdyż jestem nową użytkowniczką. Przeczytałam wszystkie wasze posty więc jestem na bieżąco. Nie mogę doczekac się dodatku pokolenia i chyba nie wytrzymam do czerwca. Wiadomo już coś na temat randek?
|
Tak, randki będą na 100%.
|
Mnie to tylko niezbyt podoba się ten plac zabaw, który jest pokazana na zdjęciach. Jakoś tak... dziwnie urządzony. Chodzi mi gł. o te kafelki - imho tandetnie wyglądają:
http://www.simcookie.com/wp-content/...1/04/Parc2.jpg Ale zrobienie lepszego nie powinno być problemem. EDIT: Zapomniałabym... nadal mnie ciekawi, czy będzie to, na co najbardziej liczę... @down - pisałam o tym tyle razy, że już mi się nie chce tego powtarzać... OK, kąpanie maluchów. |
na co ?
ciekawe czy klasy będą wyglądały normalnie ? chodzi mi o grę ;p |
@up; no pewnie tak :)
coraz bardziej mnie zaskakuje ten dodatek-pozytywnie ;) |
@Kathy - Przypomniałem sobie :P , jeśli nie będzie kąpania to wrócisz do 2-jki , to pakuj manatki wracaj :D , bo kąpania nie będzie
Pokolenia są bardziej tajemnicze od Po Zmroku |
Boje się że ten dodatek tak mnie zafascynuje że nie będe chciała innych ;D
@down; poważnie? daj foto.! :) |
Łał , przeglądałem galerię SimsVikito i chyba będą bajki na dobranoc ???
|
Mam 22 lat i rodzice ciągle mi powtarzają,że jstem za stara na Simsy,ale jak tu w nie nie grac jak zapowiada się taki super dodatek?
Nauka jazdy przypomina mi moją naukę "Po woli,po woli,gdzie ci się śpieszy? Że trąbią ci z tyłu? Niech trąbią,jak zechcą to cie wyprzedzą":) Podgląd wspomnień-normalnie jakby mi czytali w myślach.Pare postów wcześniej pisałam,że fajnie jakby był w formie albumu no i proszę-Chcesz to masz:) Zastanawiam się czy jak wyjda Pokolenia czy nie wgrac na nową Simsów bez WP by zrobić miejsce też dla przyszłych zwierzaków....Dlaczego te Simsy nie zajmują tyle co średniowiecze.. |
A Sredniowiecze ile zajmuje ?
Ja też gram bez WP i IWP , szczędzę miejsca dla Pokoleń |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:33. |