![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Mam insima, simka jest w ciąży, bo nie mam opcji, "have baby with..", jest tylko "change father ID", "number of babies" i "pregnat status" (chyba dobrze napisałam xD) natomiast nie mogę przeskoczyć do żadnego dnia ciąży, nawet status simki nie chce mi się wyświetlić :|
Spróbuję usunąć tego Inteena, może to coś da, chociaż nigdy wcześniej nie miałam problemów z tym programem :/ |
Cytat:
|
Wchodzisz: moje dokumenty ---> EA games ---> The sims 2 ---> saved sims :3 i wywalasz simów :D
|
Jeśli na przyjęciu weselnym para młoda wybierze "Zaproponuj -> Małżeństwo" zamiast przysięgi pod łukiem, to goście podejdą pod nich i będą bić brawo? :>
|
tak, usiądą nawet na krzesełkach naprzeciwko :)
|
Naprawiając mój problem ze strony 68 okazało się, że w SimPe nie ma klonów pana Naleśnika, chwała Bogu!
Niestety, pojawiło się kilka rzeczy, których nie rozumiem. Jakiś czas temu zobaczyłem, że simowie mają dwa razy tego samego sąsiada w kontaktach. Jednak pierwszy wyglądał zaraz po stworzeniu, a drugi po niedawnej metamorfozie. Gdy naciskam na telefon da się zadzwonić tylko do tego drugiego. Czy mogę tę pierwszą postać usunąć? :| Teraz dzięki SimPe okazuje się, że drugi sim ma identycznie, tylko ta wcześniejsza postać jest w zakładce "Uneditable". :| Jeszcze jedno, co oznacza pociemniała fotografia w SimPe? |
1. Sprawdź, czy sim ten nie ma klona w SimPe. Jeśli ma, to tego klona usuń. Ofc sposobem z poradnika, nie inaczej :P
2. Daj screena z simPe. Nie spotkałam się chyba nigdy z tą zakładką :| 3. Jak tutaj? To znaczy, że plik sima jest uszkodzony (usunąłeś nagrobek czy coś takiego). |
Dobra teraz nie mogę tego znaleźć. XDD
Ale to było takie okienko z simami i można je było sortować. Było "playable", "uneditable", "townies". Chyba tak. Właśnie w tej tabelce niektóre zdjęcia były jakby ciemniejsze. |
|
@up, też mam taką wodę... Może to wina karty graficznej? Myślałam, że każdy tak ma.
e: przeczytałam zalinkowanego posta i również czasem trawa zamienia mi się na teksturę z mebli (ew. włosów) i twarz również czernieje. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:09. |