TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Fallen 02.08.2013 21:17

Odp: Forumowa Mafia

- 5 wyznawców? Po co mieliby zabijać jedną z nich? Nic mi się nie zgadzało.

Aperlaxive 02.08.2013 21:18

Zaczęłam się zastanawiać: Gdzie jest lubie? Od jakiegoś czasu się nie widzieliśmy, mam chodziarz nadzieję, że odczytał moją kartkę.

Cytryśnia 02.08.2013 21:20

A może to tak.... Mafia wystawiła Meonę jako kozła ofiarnego, abyśmy podążali tropem tych którzy się nei odzywają i mysleli, ze oni też są w mafii, a tka naprawde nie jest....

czy to co gadam ma jakikolwiek sens?! A moze chcą żebyśmy myśleli tak jak myslę... Nie, to już całkiem nie ma sensu!

Mroczny Pan Skromności 02.08.2013 21:21

- Myślałem, że to może ona stoi za morderstwami - odparłem. - Teraz skłaniam się ku temu, że to ci, którzy tak upierali się przy winie Meony. Skąd wiedzieli, że akurat ona jest jedną z winnych? Mieli jakiekolwiek poszlaki?

Shiver 02.08.2013 21:23

Wróciłem do domu. Kompletnie nie wiedziałem o co w tym wszytkim chodzi. Po co Wraith zabijaliby jedną ze swoich? To w ogóle nie miało sensu...

Malfurion 02.08.2013 21:26

- zastanawiajace jest to, ze raz gina osoby ktore sie udzielaja a raz te, ktore siedza cicho. Morderca ma jakis system! Trzeba to rozpracowac...

Cytryśnia 02.08.2013 21:28

Qwert wrócił. Ta chwila przypomniała mi jedną sytuację z życia, ale nie chciałam do tego wracać myślami. Leżałam już w łóżku. Udawałam, że spię.

Charionette 02.08.2013 21:29

- Możliwe. - odpowiedziała spokojnie. - Najgorsze jest to, że to może być każdy. Boję się wyjść gdziekolwiek, boję się, że będę następna. - w oczach stanęły jej łzy. - A co myślisz o Meonie? Była jedną z wyznawczyń Wraith? Ja mam mętlik w głowie.

Morgana 02.08.2013 21:37

po wiadomosci o smierci meony, w glowie zaczelo platac sie wiecej mysli. kim ona byla? czy aby na pewno wyznawca? jesli tak, to troche dziwna zagrywka. moze tu sie krylo cos innego... chyba wole sie jutro nad tym zastanowic, moze umysl mi sie odswiezy?
- lub przeciwnie... - szepnelam sama do siebie. wzielam ze stolowki butelke whiskey i nalalam sobie do szklanki. nie mialam sie z kim napic, ale moze po cichu liczylam ze ktos dolaczy? nie, chyba nie... musialam sie po prostu nieco rozluznic.

Mroczny Pan Skromności 02.08.2013 21:38

- To, co ci teraz powiem jest bardzo ważne - mówiłem, zdobywszy się na odwagę. - Jeśli bym zginął, na przykład jutro - coraz bardziej bałem się mówić - pamiętaj: Kubuss, Luflee, Ladrón. Zapamiętaj tę trójkę i przyjrzyj się im bardzo dokładnie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:13.