TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Juhas 11.10.2013 23:30

Odp: Forumowa Mafia II

Wysłuchałem ze zdumieniem oskarżeń Yuki.
-Ciastek?- zapytałem- myślisz że byłby zdolny do czegoś takiego?
Ja coraz bardziej skupiam się na Donie, z tego co słyszałem odwraca spojrzenia od siebie jak może. Myślę że to on mógł za tym wszystkim stać.
Popatrzyłem na kobietę jeszcze chwilę, po czym nie ukrywając dodałem.
-Masz jeszcze trochę tej whisky?

Słodki Pan Ciastek 11.10.2013 23:32

Usiadłem obok znanego Juhasa i powiedzxiałem...

- Dzień dobry, John Castek, mam nadzieję, że nie przeszkadzam.

Juhas 11.10.2013 23:40

Nie powiem, poczułem się zmieszany gdy zobaczyłem osobę która jest na naszych językach. Jednak postanowiłem nie okazywać złych emocji.
-Witam, Joseph, ale możesz mi mówić Juhas.- uśmiechnąłem się.
-A Pan co uważa o tej całej sytuacji?- ciekawy wtrąciłem, po czym zapatrzyłem się ślepo w dal i bladą, tynkowaną ścianę za Panem Ciastkiem.

Słodki Pan Ciastek 11.10.2013 23:44

-Po części przez to wszystko tu jestem i proszę mówcie mi Ciastek. Chciałem spytać czy nie wiecie czegoś a tematow śmierci Pani Morgani i pana Wilona?

Björk 12.10.2013 05:15

Mi cały czas spokoju nie daje Charionette, ale bardzo zastanawiający jest Gingers, który temat obserwuje a właściwie się nie udziela. To straszne, że można się bardzo pomyslić i zmniejszyć szanse miasta na wygraną - ale jednak nadal mój głos idzie na Charionette.

Później na naszym miejscu przyjrzałabym się milczącym, ale obserwującym. Właśnie taki Gingers, który tu non stop siedzi, czyta nasze posty i zastanawia się kto jest najbardziej zagrażający mafii.

redmoon 12.10.2013 06:22

Ja jak narazie mam na liście : Cherrie, Yuki i Alexandrę. Zagłosuję zapewne na którąś z dwóch pierwszych. Ale Gingers wydaje mi się ostatnio coraz dziwniejszy... jescze się zastanowię nad tym głosem

Mroczny Pan Skromności 12.10.2013 06:43

Przeczytałem posty z calej nocy i wyciągnąłem dwa wnioski:
1) muffindance ma rację, co do tego że mafiosi to ci którym nie przeszkadza fabuła. wcześniej mogli bez problemu nami manipulować, teraz mogą mieć z tym problem. no i znaczna część przestała sie udzielać, to dziwne...
2) moim zdaniem w mafii może być SPC. dlaczego?
- jest przeciwny usunięciu fabuły,
- co więcej na przekór nie chce się jej pozbyć i zaśmieca temat,
- jako jedyny na chwilę obecną namawia na wyeliminowanie Bjork (ja chyba tak jak wy przekonuję się co do niej, ale będę ją obserwował),
- nie wiedzieć czemu oskarżył Alexandrę tylko dlatego, że nie pasuje mu zabarwienie emocjonalne wypowiedzi...

Słodki Pan Ciastek 12.10.2013 07:30

UP: Nie będę pisał czemu jestem przeciwny usunięciu mafii bo jak przeczytałeś posty z całej nocy, pewnie przeczytałeś, jak FM bez fabuły wygląda ;)
Nic nie mam do takiego pisania, ale do tego trzeba dołączyć fabułę.

Myślę, że Bjork jest podejrzana czemu? Bo pisałem to miliony razy w tym temacie ;)

Dobrze będzie, jeśli osoby, które chcą fabuloryzować, że by to robiły, ale przed pisaniem fabuły napisały co sądzą, a najlepiej jeśli, każdy tak będzie robił ;)

Mroczny Pan Skromności 12.10.2013 07:53

SPC, widziałem i wygląda to o niebo lepiej niż to, co Ty robisz ;)

Bjork jest podejrzana bo... tak napisałeś? AHA, TO SORRY :facepalm:

Słodki Pan Ciastek 12.10.2013 08:04

UP: nie bo tak napisałem tylko pisałem DLACZEGO jest podejrzana miliony razy w tym temacie, a ty wiedziałeś o co chodzi po prostu złośliwie wytknąłeś mi ten błąd.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:58.