![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Wysłuchałem ze zdumieniem oskarżeń Yuki.
-Ciastek?- zapytałem- myślisz że byłby zdolny do czegoś takiego? Ja coraz bardziej skupiam się na Donie, z tego co słyszałem odwraca spojrzenia od siebie jak może. Myślę że to on mógł za tym wszystkim stać. Popatrzyłem na kobietę jeszcze chwilę, po czym nie ukrywając dodałem. -Masz jeszcze trochę tej whisky? |
Usiadłem obok znanego Juhasa i powiedzxiałem...
- Dzień dobry, John Castek, mam nadzieję, że nie przeszkadzam. |
Nie powiem, poczułem się zmieszany gdy zobaczyłem osobę która jest na naszych językach. Jednak postanowiłem nie okazywać złych emocji.
-Witam, Joseph, ale możesz mi mówić Juhas.- uśmiechnąłem się. -A Pan co uważa o tej całej sytuacji?- ciekawy wtrąciłem, po czym zapatrzyłem się ślepo w dal i bladą, tynkowaną ścianę za Panem Ciastkiem. |
-Po części przez to wszystko tu jestem i proszę mówcie mi Ciastek. Chciałem spytać czy nie wiecie czegoś a tematow śmierci Pani Morgani i pana Wilona?
|
Mi cały czas spokoju nie daje Charionette, ale bardzo zastanawiający jest Gingers, który temat obserwuje a właściwie się nie udziela. To straszne, że można się bardzo pomyslić i zmniejszyć szanse miasta na wygraną - ale jednak nadal mój głos idzie na Charionette.
Później na naszym miejscu przyjrzałabym się milczącym, ale obserwującym. Właśnie taki Gingers, który tu non stop siedzi, czyta nasze posty i zastanawia się kto jest najbardziej zagrażający mafii. |
Ja jak narazie mam na liście : Cherrie, Yuki i Alexandrę. Zagłosuję zapewne na którąś z dwóch pierwszych. Ale Gingers wydaje mi się ostatnio coraz dziwniejszy... jescze się zastanowię nad tym głosem
|
Przeczytałem posty z calej nocy i wyciągnąłem dwa wnioski:
1) muffindance ma rację, co do tego że mafiosi to ci którym nie przeszkadza fabuła. wcześniej mogli bez problemu nami manipulować, teraz mogą mieć z tym problem. no i znaczna część przestała sie udzielać, to dziwne... 2) moim zdaniem w mafii może być SPC. dlaczego? - jest przeciwny usunięciu fabuły, - co więcej na przekór nie chce się jej pozbyć i zaśmieca temat, - jako jedyny na chwilę obecną namawia na wyeliminowanie Bjork (ja chyba tak jak wy przekonuję się co do niej, ale będę ją obserwował), - nie wiedzieć czemu oskarżył Alexandrę tylko dlatego, że nie pasuje mu zabarwienie emocjonalne wypowiedzi... |
UP: Nie będę pisał czemu jestem przeciwny usunięciu mafii bo jak przeczytałeś posty z całej nocy, pewnie przeczytałeś, jak FM bez fabuły wygląda ;)
Nic nie mam do takiego pisania, ale do tego trzeba dołączyć fabułę. Myślę, że Bjork jest podejrzana czemu? Bo pisałem to miliony razy w tym temacie ;) Dobrze będzie, jeśli osoby, które chcą fabuloryzować, że by to robiły, ale przed pisaniem fabuły napisały co sądzą, a najlepiej jeśli, każdy tak będzie robił ;) |
SPC, widziałem i wygląda to o niebo lepiej niż to, co Ty robisz ;)
Bjork jest podejrzana bo... tak napisałeś? AHA, TO SORRY :facepalm: |
UP: nie bo tak napisałem tylko pisałem DLACZEGO jest podejrzana miliony razy w tym temacie, a ty wiedziałeś o co chodzi po prostu złośliwie wytknąłeś mi ten błąd.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:58. |