![]() |
a ulubiona przekąska waszych smoków? moje najchętniej (najszybciej) szamają te zwykłe polne kfiatuski :D
|
Moje najbardziej lubią tulipany i te czerwone malutkie(najładniejsze) a wasze?
|
A ja nie mam abry ale niedługo se zakupie i wtedy też podziele się moi spostrzeżeniami np. co je muj smokuś :D A teraz prosze piszcie dalej ten temat bo coraz bardziej abrakadabra mi się podoba od czytania waszych postów! :D
|
To wejdż na temat "grupa zapozawcza wspomagania nowym" tam możesz zadawać wszystkie pytania.
|
Słuchajcie, skąd macie smoki? Proszę, odpowiedźcie! :huh:
|
Zong trzeba bylo sobie poszukac :P
Cytat:
|
Wielkie dzięki!! B) Ale miałam szukać w tych 60 stronach? :huh:
|
bylo na ostatniej albo przedostatniej stronie :unsure: , nie rozumiem, naprawde tak ciezko jest przejrzec temat, przeciez nie trzeba wszystkiego czytac. Mozna bylo tez skorzystac z opcji "Szukaj" (to taka bardzo przydatna funkcja na Forum, niestety niektorym sie wydaje, ze ona gryzie i z niej nie korzystaja :huh: ).
|
Kr0nica to już nie chodzi o to.Po prostu łatwiej jest napisać niż szukać." Szukajcie a znajdziecie" o tym wiele osób już zapomniało. A co do smoków to jaką największą szkodę wam wyrządił bo u mnie jak narazie jeden ma na kącie kilkanaście pożarów.
|
Nyśka już Ci odpowiadam mi spalił wszystkie meble!!!
Naszczęście ścian się nie da! :P Kiedyś jak się z nim bawiłam to smokczuś buchną mi ogniem na stopy! <_< Mieliście coś takiego? :huh: :huh: :huh: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:54. |