![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
Jak zatrudnić pracownika do recepcji? Mam pół hotel pół tor wrotkarski i łyżwowy.
|
Pracownik z recepcji hotelu pojawia się automatycznie, gdy na parceli postawisz recepcję.
|
Niedługo moje urodziny i zastanawiam się czy wyłudzić akurat tą grę, dlatego mam pytanka:
1:Czy moge wybudować dużą galerie handlową, w której każdy sim będzie miał swój lokal? 2:Czy sim może prowadzić domowy biznes w apartamencie? Albo w garażu? |
Cytat:
2. W garażu jak najbardziej. Sklep może być nawet w salonie - wszystko zależy od Ciebie :D Oczywiście tyczy się to domów jednorodzinnych. Nie wiem natomiast jak z prowadzeniem działalności w apartamencie. |
A jerzeli chodzi o biznes w domu, to czy są jakieś specjalne wymagania, jeśli chodzi o budownictwo?
|
Cytat:
|
O mam jeszcze jedno pytanko, czy moja rodzinka może sobie kupić drugi dom. W jednym mieszkają od poniedziałku do piątku, a w drugim w weekendy :D ?
|
Cytat:
|
Mam! Ojojoj to kupie, ale najpierw wybuduje ^^. szkoda. a czy można kupić parcelę publiczną w głównym wstawić łóżko, i zagrodzić a na furtce wstęp tylko dla współlokoatorów aby nikt nie wchodził?
|
Teoretycznie tak, praktycznie - trzeba mieć do tego kody ;)
(w łóżku na parceli publicznej normalnie nie da się spać ;)) Opcja domku letniskowego jest lepsza, uwierz ^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:02. |