![]() |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
Po pierwsze, tak domu nie wybudujesz. Musiałbyś użyć podestu. Byłby to jeden pokój, ale jego cześć byłaby na podwyższeniu. I byłaby oczywiście widoczna.
Z kodem też możesz próbować, ale wtedy nie zobaczysz, bo na piętrze będziesz tą ścianę miał wyżej, więc siłą rzeczy ;) To po drugie. A po trzecie sądzę, że pierwszy sposób jest dużo, dużo łatwiejszy :) |
Chyba cię nie zrozumiałem xD
http://images41.fotosik.pl/318/c6fe2b01665aefbcmed.jpg Na tym zdjęciu tak jest. Chodzi mi o to czy jest jakiś sposób na to, żeby z widoku pomieszczenia bez fundamentów było widać ten z fundamentami? Bo normalnie nie widać. Edit: Aha no tak! Prościej dodać scenę. Po poście Shiro zrozumiałem o co chodzi Liv.;) Dzięki za pomoc. |
Wydaje mi się, że ten podest to tzw. scena.
|
Od czego to zależy, że jak adoptowałem pierwsze dziecko to po wybraniu wieku pojawiło się "poczekaj chwilkę, bocian przyniesie ci upragnione zawiniątko" i pojawiło się to okienko z wyborem imienia, a przy następnych dzieciach wybierałem tylko wiek.
|
Może przy pierwszym dziecku wybrałeś niemowlę?
|
No tak pierwsze dziecko to był niemowlak, czyli to tak jakbym adoptował je po urodzeniu, bo nie ma jeszcze imienia. Dzięki za pomoc.
|
Czemu nie mogę wyczarować kota pomocnika?
Mam wszystkie punkty wyuczone, czary też, tylko tego czaru jakoś nie ma |
Może nie masz dodatku "zwierzaki"?
|
No tak...
Nie zainstalowałam... Ale mnie te zwierzaki wnerwiają :/ |
Bo jak nie masz dodatku zwierzaki to nie mozesz wyczarowac :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:38. |