![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Saheli019, Ty się nie przejmuj. Ja mam 30 lat a wciąż gram w Simsy i to się raczej nigdy nie zmieni. Za stara będę dopiero wtedy, gdy oślepnę i ogłuchnę ze starości. To jest bardzo fajna gra, na pewno lepiej grać w takie Simsy niż w jakieś strzelanki z odrąbywaniem kończyn włącznie. Simsy to gra wielu możliwości, wszystko od A do Z może być takie jak chcesz. Trzeba wykazać sporo kreatywności, żeby stworzyć ładnych ludzi\światy\domy itd. Żadna inna gra nie ma tylu możliwości.
|
Cytat:
a poza tym sobie wyobrażam; stara babcia gra w simsy 15 ") |
Cytat:
|
Ciekawe czy jak wyślę się dziecko na zajęcia pozalekcyjne czy zdobędzie jakieś umiejętności, ale wątpie w to. A wy co o tym sądzicie?
Powinni w pokoleniach zrobic wakacje dla uczniów albo chociaż takie jakby chorobowe, że nie muszą ciągle chodzic do szkoły |
Megg - powiedz swoim o twórcach gry :D
Malinka - nie , nie zdobędzie żadnych umiejętności , np jak będzie chodzic na balet , to nie będzie umiała tańczyc :( Mnie ciekawi jak rozbudują profesje z Kariery ? |
Cytat:
@up mi się wydaje że nie rozbudują profesji z Kariery. Jedynie dodadzą nową, będzie to opiekunka do dziecka. |
@up - gdzieś mówili , ze rozbudują :D
|
Ja tak samo miałem chociaż mam 14 lat i jestem chłopakiem ,ale powiedziałem o twórcach gry i moi rodzice się tylko zdziwili.Słyszałem że właśnie dzieci będą zdobywać umiejętności jak będą jeździć na zajęcia poza lekcyjne.Profesja opiekunki będzie rozbudowana tak że to od nas zależy ile chcemy pilnować dzieci i nie muszą być to dzieci z jednej rodziny ,ale z całego miasta.Rodzice będą do nas przyprowadzać swoje pociechy
|
tutaj jest jeszcze trochę zdjęć http://s756.photobucket.com/albums/x...creen%20Shots/
oraz parodia ślubu królewskiego http://www.youtube.com/watch?v=lPN4c...el_video_title |
Taaa , Parodia niezła :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:58. |