TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60436)

ginsei 13.11.2011 16:53

Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi.

Dwa poziomy baletu na pewno są, moja się nauczyła piruetu i przysiadu baletowego. Z tego co się orientuje, nie zdobywa się punktów umiejętności (chyba, że jak mi dziecko urośnie to się okaże, że ma kilka punktów umiejętności sportowych), a jak pójdziesz na przesłuchanie (pokazuje się w formie okazji do spełnienia), to dostaniesz rzeźbę baletek. Jedynie do postawienia, bo nie zauważyłam, żeby mała miała jakiś nastrójnik patrząc na tę rzeźbę.

Mnie WP nie urósł od razu jak dziecko podrosło. A podrosło po przeprowadzeniu interakcji 'wieczorek herbaciany' czy coś w ten deseń, ale nie mam pojęcia, czy ma to ze sobą jakikolwiek związek.
Na WP nie ma funkcji wywołania zmiany wieku, albo co, za pomocą testinga?

Emallie 13.11.2011 16:55

No u mnie wieczorek herbaciany jest kilka razy dziennie ;/ i niic ;/

jaja 15.11.2011 17:45

wp mozna ożywic za pomocą eliksiru

ginsei 15.11.2011 19:29

Tak, tylko najpierw trzeba się z nim zaprzyjaźnić na tyle, by ta funkcja była dostępna. No i potrzeba kogoś, kto ten eliksir zrobi :D

jaja 16.11.2011 16:05

No to chyba oczywiste :P

ginsei 16.11.2011 17:59

Dla nas tak, nie wiadomo czy dla wszystkich ;)

ShiinaLP 21.11.2011 14:01

Nie wiem czy każdy wie, ale jeśli chodzi o zamianę maskotki w WP to nie tyle liczy się wieczorek herbaciany co wyjęcie maskotki z wyposażenia sima- czasami nawet wyskakuje powiadomienie sugerujące żeby wyjąć ją z wyposażenia. Nie wiem czy tego pytanie dotyczyło, ale tak je zinterpretowałam ;)
Pozdrawiam:)

Cichockaxd 24.11.2011 13:23

Hej!
Dawno nie ruszany temat widzę, ale mam pytanie co do Pokoleń, a właściwie sprawy szkół z internatem.
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakich umiejętności uczą w poszczególnych szkołach, a głównie chodzi mi o Gimnazjum Prywatne Śmigoła?
Z góry thx

Chloé 15.12.2011 00:47

Cytat:

Mój wymarzony przyjaciel nie chce rosnąc ;/ Ciągle się z nim bawię moja już urosła tez się z nim bez przerwy bawi. Wróciłam ją do małego dziecka bawiłam się cały dzień znowu urosła i nic! A bawię się godzinami! jest może jakiś kod czy coś?
Z Wymyślonym Przyjacielem to może być bug, raz tak właśnie miałam że za nic nie chciał się ruszyć, już na zawsze pozostał szmacianą lalką a wypróbowałam przeróżne sposoby. Nie pomagało nic. Dopiero w innej rodzinie wszystko poszło jak należy bez żadnego wysiłku. Więc może spróbuj z jakimś innym dzieckiem, najlepiej po zmianie rodziny.

Ala20 25.12.2011 15:07

Jak stworzyć parcelę publiczną-domek letniskowy??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:28.