![]() |
Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi.
Dwa poziomy baletu na pewno są, moja się nauczyła piruetu i przysiadu baletowego. Z tego co się orientuje, nie zdobywa się punktów umiejętności (chyba, że jak mi dziecko urośnie to się okaże, że ma kilka punktów umiejętności sportowych), a jak pójdziesz na przesłuchanie (pokazuje się w formie okazji do spełnienia), to dostaniesz rzeźbę baletek. Jedynie do postawienia, bo nie zauważyłam, żeby mała miała jakiś nastrójnik patrząc na tę rzeźbę.
Mnie WP nie urósł od razu jak dziecko podrosło. A podrosło po przeprowadzeniu interakcji 'wieczorek herbaciany' czy coś w ten deseń, ale nie mam pojęcia, czy ma to ze sobą jakikolwiek związek. Na WP nie ma funkcji wywołania zmiany wieku, albo co, za pomocą testinga? |
No u mnie wieczorek herbaciany jest kilka razy dziennie ;/ i niic ;/
|
wp mozna ożywic za pomocą eliksiru
|
Tak, tylko najpierw trzeba się z nim zaprzyjaźnić na tyle, by ta funkcja była dostępna. No i potrzeba kogoś, kto ten eliksir zrobi :D
|
No to chyba oczywiste :P
|
Dla nas tak, nie wiadomo czy dla wszystkich ;)
|
Nie wiem czy każdy wie, ale jeśli chodzi o zamianę maskotki w WP to nie tyle liczy się wieczorek herbaciany co wyjęcie maskotki z wyposażenia sima- czasami nawet wyskakuje powiadomienie sugerujące żeby wyjąć ją z wyposażenia. Nie wiem czy tego pytanie dotyczyło, ale tak je zinterpretowałam ;)
Pozdrawiam:) |
Hej!
Dawno nie ruszany temat widzę, ale mam pytanie co do Pokoleń, a właściwie sprawy szkół z internatem. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakich umiejętności uczą w poszczególnych szkołach, a głównie chodzi mi o Gimnazjum Prywatne Śmigoła? Z góry thx |
Cytat:
|
Jak stworzyć parcelę publiczną-domek letniskowy??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:28. |