![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Mam identycznie!
Okropnie denerwuje ta kanciasta woda w otoczeniu i nienaturalna trawa. Czasami jeszcze ulice mi czernieją. Te pojawiające się tekstury da się przeżyć, bo szybko znikają, ale wygląd otoczenia to porażka. |
Ja mam również problem z grafiką. Chociaż mój komputer jest dobry i zawsze było wszystko OK, to teraz pomimo wysoko ustawionych graficznych detali to ubrania moich simów są rozmazane. Niby nie przeszkadza w graniu ale jednak... Twarze i włosy simów wydaje mi się , że są dobre ale nie wiem. Jak to naprawić? Możliwe, że tak się robi bo mam mało miejsca na dysku?
|
widzę ze nie jestem sama, miałam wymienianą kartę graficzną i po tym grafika była cudna ale jak zainstalowałam historie z bezludnej wyspy PUFF! Grafika wróciła to poprzedniego stanu X.X Nawet jak jestem na parceli tych rzeczy po za nią mi nie widać ;(
|
Agata - spróbuj pozmieniać rozdzielczość w grze.
Do Was wszystkich - nie macie przypadkiem zbyt zakurzonych komputerów? ;o Jak się karta przegrzewa mogą się różne cuda dziać. |
Nie ma opcji. Nowy komputer mam od świąt i wtedy właśnie zainstalowałem simsy. Po za tym, to laptop.
|
Nie no myślę że laptop jeszcze się nie zakurzył. Mam go od kwietnia tego roku, a karta raczej też się nie przegrzała.
EDIT: Czarna ulica |
Niet, mam laptopa od października 2011, ale już wtedy, gdy zainstalowałam simsy woda była właśnie taka.
|
No dokładnie. :CC
Bez sensu. Niby tylko otoczenie, ale jak się chce dodać jakieś zdjęcia, to to jest beznadziejne. :CC |
Zakurzona.... Nieee.... Raczej, nie, ale warto sprawdzić, tyle że ta woda była ZAWSZE!
|
No to może ustawienia macie na niskiej jakości? Skoro od ZAWSZE tak było...
P.S. Zmiana rozdzielczości nie pomogła, Liv... :( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:57. |