![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Dobrze dzięki za pomoc.
|
Mam problem z adoptowaniem jednorożca. Nie mogę mieć trzech najlepszych przyjaciół na zawsze. Gdy jeden zwierzak jest najlepszym przyjacielem na zawsze, a drugi się nim staje to automatycznie ten pierwszy jest już tylko najlepszym przyjacielem. Wtedy jednorożec nie chce przyjąć mojej prośby. Czy miał ktoś podobny problem?
|
Kiedyś RaspberryXD zadała pytanie na temat pewnej interakcji. Chodzi o to, czy gdy jeden z simów siedzi na koniu, to czy inny sim może tego konia prowadzić. Sprawdziłam i u mnie nie ma takiej opcji :| jest na to jakiś kod czy mod? Wiecie może?
|
muffinka Ja jestem uparta, i nie spocznę dopóki nie wykombinuje jak to zrobić :P
Czy jak koń ma rozwinięte umiejętności skakania i wyścigów na 10 poziom, to sim będzie się uczył szybciej jeździectwa? E: Koń ma 10 poziom wyścigów. Przejażdżka galopem, biega tak, jakby gra była przyśpieszona. Denerwuje mnie to :(( |
Czy w zwierzakach granica ośmiu simów w jednym domu dotyczy też zwierzaków, tzn. może być tylko osiem łącznie simów i zwierzaków? Czy nie można np. mieć 6 simów i 8 zwierzaków?? :|
|
Z tego co wiem można mieć 8 simów i 8 zwierzaków.
|
Nie ma takiej opcji, żeby łącznie ich było 16 w rodzinie :)
Z tego co ja się orientuję, to można mieć w rodzinie chyba najwyżej 6 zwierzaków. A razem z simami rodzina nie może mieć więcej niż 9 albo 10 członków. Bez zwierząt simów może być tylko 8. |
Aha. Dzięki. :)
|
Cytat:
|
mila287 wystarczy przytrzymać tylko shift ;)
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:11. |