|  | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Ja tam jestem za krewetką, chociaż zaczynam mieć wątpliwości. Zobaczcie - kreuje postać, która ewidentnie ma motyw by być mordercą, a potem mówi o moim "ostatnim siku". Ocieram się o śmierć półtorej godz. później. To tak jakby mówił, że jest w  mafii. To by chyba było za mało przenyślane, co nie ? Ale wciąż czuję jakąś potrzebę upewnienia się, czu to on. Czyli - głosuje na krewetkę. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Argumenty! :P | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III argument: bo tak! :P | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Bo ma motyw, by zamrdować tą dziewczynę. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III To mi trochę przypomina Altcia z pierwszej edycji.. Też się kreował na mafiosa i w ogóle, a tu zonk.. Tyle miał z mafią wspólnego, co ja z baletem :D | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Cytat: 
 I właśnie dlatego nie chcę fabuły. Bo ludzie patrzą na to co inni wymyślają o sobie i swoich powiązaniach z innymi, a to nie ma żadnego znaczenia. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Ejej, ale może on dostał od Libby rolę mafiosa, który zabił swoją ex? B/ | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III no bezsensu jest patrzenie na fabułę. jak cos to było do reda | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Cytat: 
 | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Nie mamy nikogo ciekawszego do zagłosowania, więc wybierzmy go. | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:34. |