![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
Cytat:
|
mam problem i prosze o pomoc.
Mam parę sklepów w moim sąsiedztwie, więc wiem jak prowadzic byznes. A tu nagle problem! Przy domu założyłam sklep z ciastami. Wszystko jest jak zwykle. Kasa, ustalone ceny.. ale nikt nic nie kupuje. Klienci stoją, wąchają( ah, jak ładnie pachnie) i nic. Ta zielona rurka nad glowami jak sie zastanawiają czy kupic pojawia się na chwilkę, i nawet nie zdążę podejść żeby zachęcić do kupna i już znika. Co się dzieje. Ma ktoś pomysł? Żadnych kodów i tych rzeczy nie mam. Pomocy!:O |
Może za drogo?
Albo są umieszczone w złym miejscu? (na pewno masz je w tej "chłodziarce"?) |
Thanks Liv for answering!
Śur że w lodówce. Ale na próbę dałam na pólke i to samo. A ceny sa average. Wszystkie lodówki ( 4) stoją w rzędzie pod ścianą, dostęp jest. Martwi mnie ,że klienci podejdą , powachają i nic. Może rzeczywiście dać na ridiculously cheap, ale wtedy nic nie zarobię! Zacząć od nowa? |
You're welome :)
Próbuj z tym "ridiculously cheap" - jeśli nie zadziała to znaczy, że to zwykły bug i wtedy you'll have to start from scratch :| Anyway good luck :) Btw, już kiedyś był opisywany taki problem. Aż zerknę u siebie co jest grane... |
Mam pytanie: czy da się zrobić sklep z artykułami magicznymi? Pobrałem te meble http://www.parsimonious.org/furnitur...ormation.shtml więc mam pytanko czy można sprzedawać wytwory magiczne?
|
Cytat:
|
jak założyc biznes u siebie w domu?
|
Przez komputer lub telefon...
|
Moje małżeństwo burżujów ma w posiadaniu kilka przedsiembiorstw (gram nimi z kodami, to bogacze, mają te parcele tylko dla mojego widzimisie, lubie npców w innych, niż normalnie ubrankach ;3)
Problem polega na tym, że są już starzy i prawdopodobnie niedługo umrą. Chcę przekazać te przedsiembiorstwa ich synom, tylko: a) czy da się zrobić to na dzieciach (dorosłych) mieszkających w innych domach? b) czy po przekazaniu własności przedsiembiorstwa, resetuje się ono? c) troche z innej beczki: domek letniskowy. Nie wiem, gdzie wisi (xD) akt własności willi nad morzem, jak mogę ją przekazać innemu simowi? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:57. |