![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
gdzie sie znajduje ten higienator podlogowy ?
|
Higienator jest w wyposażeniu sima ale pod warunkiem że został wynaleziony. Można go też kupić w komisie.
@czater chyba tak po prostu jest bo moim simom również nie przybyło doświadczenia od sprzedaży. |
Musisz mieć odpowiedni poziom wynalazczości i wtedy sim wynajdzie ten higieniator.
|
Czater, aby sprzedaż liczyła się do doświadczenia, musisz sprzedawać swoje "produkty" przeciągając je z wyposażenia na pole sprzedaży, które również jest w wyposażeniu Sima
|
Tak, wiem jednakże jest to lekko męczące gdyż trzeba każdy wynalazek sprzedawać osobno, ponadto w komisie są wyższe ceny ;/ mam nadzieję że to zmienia. A co daje maksymalny poziom doświadczenia zawodowego?
Ps mam 10 poziom wynalazczości a robota zrobić nie mogę ;/ :P |
Czater. Zawsze jeśli masz więcej sztuk danego wynalazku to możesz kliknąć w lewy górny róg obrazka danego wynalazku i przeciągnąć wszystko na pole sprzedaży. Wówczas sprzedasz wszystkie sztuki. Robota robisz po dostaniu okazji z Ośrodka Naukowego, a jeśli chcesz mieć bez tego robota to musisz za 40 tys. punktów szczęścia życiowego kupić go w panelu nagród. :)
|
Ja sobie robota pobrałam ze Store z giełdy wymiany, bo ten za punkty życiowe trochę brzydkawy. Lepiej wydać te punkty na co innego.
|
ja już mam tą grę i spodziewałam się czegoś lepszego , ale może być!!!!!
|
A maksymalny poziom "doświadczenia zawodowego" coś daje? :>
|
Jeśli pasek doświadczenia zawodowego dojdzie do końca to Sim dostaje awans, ale gdy będzie miał 10 poziom kariery to już nie będzie awansował.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:13. |