![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
taż ma ktoś tak, że po instalacji Zwierzy nie działają starsze FRYZURY i to jeszcze tylko dziecięce? ale głupota:D
na starszym kompie, na którym najnowszym zainstalowanym dodatkiem są Pokolenia te pliki działają. zawsze coś nie tak.. |
Ej no błagam, nikt nie umie mi pomóc? Prosze was o jakieś rozwiązanie, bo w ogóle nie mogę grać.
|
Cytat:
|
W sumie sprytne. Spróbuję w weekend i napiszę, czy to coś dało. Dzięki :)
|
Cytat:
|
Włamywacz
Ostatnio do moich Simów w Hidden Spring wkradł się włamywacz. Oczywiście wszystko byłoby w porządku, z tym, że złodziej uciekł, a gra odczytuje, że nadal jest na parceli i nie mogę ani wejść do trybu budowania i kupowania, ani edytować miasta. Nie za bardzo wiem co zrobić. Proszę o pomoc.
|
A gdyby tak testingiem przywołać jeszcze raz włamywacza i żeby go złapali, albo coś, to może by to się odblokowało?
|
Narzędzie stwórz świat - w poradniku jest a u mnie nie ma
Ściągnęłam w końcu po kilku nieudanych próbach narzędzie stwórz świat z oficjalnej strony. To chcę stworzyć moje pierwsze miasto no ale czytając tak poradnik i patrząc na temat z drogami stwierdziłam iż nie mam nigdzie opcji rozgałęzienia dróg. Możliwe, że mam ale pod inną nazwą. Pokażę moje opcje jakie mam http://screenshooter.net/7867133/ldxeypg
i też ten cytat z poradnika http://screenshooter.net/7867133/wjxacyq no gdzie ja to mam noo ? :cc z góry dziękuję bo inaczej, jak to jest ujętę w Uwadze ostatniej "Jeśli dowolna z dróg zostanie niepołączona, Simowie wyjdą z pojazdu i ruszą na piechotę do następnej drogi, aby tam powrócić do pojazdu." |
Ej mam pytanko?
właśnie do mojej rodziny włamał się włamywacz i policja ani moi simowie nie mogli go pokonać i jest problem jak włączyłam tryb kupowania to nagle moi 2 czy 3 simowie znikneli i teraz wpisałam kod quit ale gra strasznie się długo ładuje i co mogę zrobić? proszę o pomoc bo to jest moja ulubiona rodzinka i nie chcę jej stracić |
Dobra mam chyba głupie pytanie. Ściągnęłam sobie z TSR mnóstwo dodatków w sims3pack i teraz nie wiem jak je wgrać do gry. Znaczy wiem, że wystarczy kliknąć "otwórz", ale jak to zrobić ze wszystkimi na raz? Już wcześniej miałam ten problem i z 2 godziny otwierałam po jednym, ale to chore.
Ale ja jestem głupia (w tym monencie). Przecież to wystarczy je walnąć do Downoadsów. Widać, że pierwszy raz instaluję dodatki z netu -_- |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:04. |