TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Chiyano 21.04.2011 17:32

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

''Księżniczka'' ma fajną fryzurę. A wykonanie bomba. ;3

sebi27 21.04.2011 17:37

Widziałem.Fajnie zrobili :D

Saheli019 21.04.2011 17:51

Nie wiem ile zajmuje średniowiecze,ale mój brat za stwierdził że Simsy+dodatki z neta zajmują strasznie dużo miejsca na dyskach,więc pewnie jak już będą Pokolenia a potem Zwierzaki to na nowo wgram Simy bez WP i SzJ a z dodatkami z neta ograniczę się do blogu Ilony (Kocham to co tworzysz!!!!!) i ciuszków z Liny.

Szkoda,że zajęcia pozalekcyjne nic nie dadzą simom.Fajnie by było gdyby dziewczynki sie przebierały w strój baletnicy i robiły wystem przed rodzicami....

malinka215 21.04.2011 18:01

dosyc dawno na tym forum był temat możliwości regulowania wzrostu simów, to mogliby to dodac w pokoleniach, bo jest już grubośc, masa mięśni, rozmiar biustu to wzrost by się też przydał. Pamiętam, że w 2 był kod na regulowanie wzrostu

Levkoni 21.04.2011 18:20

Ja bym jeszcze tylko chciał, żeby dali zmarszczki, takie, które będzie można edytować przy lustrze i które będą lepiej wyglądały, niż te obecne, A najlepiej by było, gdyby właśnie była jakaś regulacja zmarszczek, ale nie będzie bo by pewnie już o tym wspomnieli :)

Ja do wyjścia dodatku muszę stworzyć swoje miasto, chcę mieć swoje śliczne miasteczko i całkiem nową rodzinę Kentów, którą grałem już w dwójce :)

A parodia ślubu to po prostu wymiata! Najlepsza tańcząca Elżbieta II!!! Bomba!

kaka123 21.04.2011 18:39

Wzrost kiedyś muszą dodać. Mówią, że czytają fora, więc powinni wiedzieć czego chcemy ;)

neville 21.04.2011 18:40

Tak , stretchskeleton to było cóś , niedośc , że podwyższa to jeszcze wyszczuplał :)

muffindance 21.04.2011 19:45

Cytat:

Napisał Kacpersky (Post 1391226)
@Nightfall czyżbyś chciał go ściągnąć? :O

nie krakaj, bo nam nie wyjdzie :(( XDDDD

ale ta parodia jest niezla. ten luk slubny byl sliczny ;3

Scheiße 21.04.2011 20:00

Piraci! Z Karaibów! :P

Tak, prawda ten łuk ładny.

kaka123 21.04.2011 20:05

Dzięki... za stretchskeleton'a sobie podziękuję ;) Pamiętam, jak sim mógł być tak wielki, że go widać nie było. Błędy z tym kodem były ogromne. Jakby robili suwak wysokości, to musieliby się nieźle postarać. Np. przy całowaniu jeden sim stawałby na palcach, a drugi, by się schylał.
A czy wszyscy muszą kupować gry? To sprawa tych, którzy ściągają. Oni wiedzą, co im przez piractwo grozi. Większość ludzi "kradnie" teraz i w tym większość się do tego nie przyznaje. Za gry nie powinno się płacić, bo uzależniają i robią ludziom kocioł w głowie. Ile ja bym dała, aby komputery nie istniały...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:39.