![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
''Księżniczka'' ma fajną fryzurę. A wykonanie bomba. ;3
|
Widziałem.Fajnie zrobili :D
|
Nie wiem ile zajmuje średniowiecze,ale mój brat za stwierdził że Simsy+dodatki z neta zajmują strasznie dużo miejsca na dyskach,więc pewnie jak już będą Pokolenia a potem Zwierzaki to na nowo wgram Simy bez WP i SzJ a z dodatkami z neta ograniczę się do blogu Ilony (Kocham to co tworzysz!!!!!) i ciuszków z Liny.
Szkoda,że zajęcia pozalekcyjne nic nie dadzą simom.Fajnie by było gdyby dziewczynki sie przebierały w strój baletnicy i robiły wystem przed rodzicami.... |
dosyc dawno na tym forum był temat możliwości regulowania wzrostu simów, to mogliby to dodac w pokoleniach, bo jest już grubośc, masa mięśni, rozmiar biustu to wzrost by się też przydał. Pamiętam, że w 2 był kod na regulowanie wzrostu
|
Ja bym jeszcze tylko chciał, żeby dali zmarszczki, takie, które będzie można edytować przy lustrze i które będą lepiej wyglądały, niż te obecne, A najlepiej by było, gdyby właśnie była jakaś regulacja zmarszczek, ale nie będzie bo by pewnie już o tym wspomnieli :)
Ja do wyjścia dodatku muszę stworzyć swoje miasto, chcę mieć swoje śliczne miasteczko i całkiem nową rodzinę Kentów, którą grałem już w dwójce :) A parodia ślubu to po prostu wymiata! Najlepsza tańcząca Elżbieta II!!! Bomba! |
Wzrost kiedyś muszą dodać. Mówią, że czytają fora, więc powinni wiedzieć czego chcemy ;)
|
Tak , stretchskeleton to było cóś , niedośc , że podwyższa to jeszcze wyszczuplał :)
|
Cytat:
ale ta parodia jest niezla. ten luk slubny byl sliczny ;3 |
Piraci! Z Karaibów! :P
Tak, prawda ten łuk ładny. |
Dzięki... za stretchskeleton'a sobie podziękuję ;) Pamiętam, jak sim mógł być tak wielki, że go widać nie było. Błędy z tym kodem były ogromne. Jakby robili suwak wysokości, to musieliby się nieźle postarać. Np. przy całowaniu jeden sim stawałby na palcach, a drugi, by się schylał.
A czy wszyscy muszą kupować gry? To sprawa tych, którzy ściągają. Oni wiedzą, co im przez piractwo grozi. Większość ludzi "kradnie" teraz i w tym większość się do tego nie przyznaje. Za gry nie powinno się płacić, bo uzależniają i robią ludziom kocioł w głowie. Ile ja bym dała, aby komputery nie istniały... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:39. |