![]() |
Cytat:
|
Pytanka :
1.Czy bedą operacje plastyczne??(NS nie mam :( ) 2.Czy motherlode dziala?? 3.Ile jest aut i jakie są kolory?? 4.Jakies specjalne obiekty?? 5.Ile dają za pracę DJ'a??:) |
2. motherlode działa ;]
3. aut jest pięć (?) rodzajów w naprawdę rozmaitych kolorach, których jest naprawdę wiele :> |
Może ktoświe na te dalsze pytania bo tesz jestem ciekawa ???? I czekam tak samo jak Darkviolet :D na to Odpowiedzcie plis B) B)
P.S Jak macie bo dużo osób jusz ma dajcie jeszcze wiecej zdjęci Nż chętnie je oglądam:P |
Cytat:
|
Czy u was też są latające torebki i samo sie szyje na drutach?? Zaraz dam zdjęcia w fotkach
|
hhmmmmmmmm..........tylko ta starsza babka co wszystkich leje może robić na drutach i ma torebke czyli to ona jeste niewidzialna może coś skasowałaś że jej nie ma??
|
Ale zobacz moje fotki torebka lata niziutko i do góry nogami a jak ją przywrócić??
|
Ja mam pare pytań a ńż kupię w niedziele (WRESZCIE)
1.Czy taki stolik jaki jest w restauracjach(z obrusem)można kupić do domu 2.Czy są nowe makijaże 3.Ile jest dywanów 4.Czy wszystkie samochody mają takie same kolory No to tyle pytań mam nadzieję że odpowiecie na nie szybko :):):):):):):):):):) |
1.Tak
2.Nie 3.---------- 4.Każdy samochód ma kilka kolorów ale nie mają tych samych |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:55. |