TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Smoki - opinie i informacje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1807)

Sim_maniaczka 25.06.2004 21:00

Cytat:

Originally posted by Megi@Jun 15 2004, 08:36 PM
Chyba 1000 razy bylo pisane Nie ma zielonych smokow!!!
A ja miałam zielono- zółtego :) Na samym poczatku.. :D teraz, niestety mam same fioletowe... :( A czy wasze też bawią sisę w płomieniach, kiedy wybuchnie pożar? Bo mój właził w płomienie!!!!! :unsure:

kiniaaa 28.06.2004 09:37

[COLOR=purple]Ej ludziska no i ludzie. a mamteraz 2 smoki. Fiioletowy i żółty. No i one razem się bawią i w ogóle. dAją mi różne magiczne składniki i takie tam. No mam pytanie. Czy te smoki rosną na większe? Bo moja totakie dwa przykurcze. A ktoś pisał, ze smok mu cały dom spalił tzn meble. A mi nigdy nic tylko mi pojemnik na smieci zżarł. Chyba głodny był :] Zaraz poleciałam qpić mu jakieś jedzonko. Teraz moje smoki caly czas śpią i się bawią a ja je głaszcze, łaskocze, przytulam, czesze i daje jeść jak są głodne. Ale czy one podrosną? Bo po co mi akie przykurcze. No chyba je uwolnie jak mi nie urosną. Ja mam gościa, babe, dzeicko, psa i 2 smoki. No spora rodzinka. A więc odpowiedzcie mi CZY TE SMOKI DORASTAJĄ? JAKIE MAJĄ KOLORY? CZY ŻÓŁTY, FIOLETOWY I CZERWONY CZY JESZCZE ZIELONY? I KIEDY ONE PALĄ MEBLE?[COLOR=purple]

likagirl 28.06.2004 11:37

Cytat:

Chyba 1000 razy bylo pisane Nie ma zielonych smokow!!!
Cytat:

screen też nie do końca pewna sprawa - już kiedyś znalazłam takie zdjecie gdzie był duuuży smok obok małego simka - doszliśmy wspólnymi siłami do wniosku że to fotomontaż 
Cytat:

Mithra , jak to pomarańczowe??? Nie ma takich

No wiec, tyle odpowiedzi masz na jednen poprzedniej stornie koffana -_-

A wogole mogłaś troszke poczytać <_< Smoki nie rosną, sa tylko czerwone, fioletowe i zólte, a jak sobie ściągniesz z netu to masz wiecej-proste ;)

Bea 28.06.2004 12:26

cześć wszystkim na początku ktoś pisał że smoki rosną więc mam prośbe czy morze zamieścić zdięcie smoka który mu urusł bo chciałabym zobaczyć :P

anez 28.06.2004 12:30

smoki nie rosną - już wielokrotnie przerabialiśmy ten temat :P

kiniaaa 28.06.2004 14:39

[COLOR=orange]ooo thx za wyjaśnienie, ale ja nie czytałam wszystkich stron nie chciało by mi się. :P Czytałam tylko 1 więc wiedziałam tylee co nic. :rolleyes: No to ejsze raz thx :) , ale szkoda, zę smoki nie rosną... :(

Magi 29.06.2004 17:34

Wiem mi sie na poczatku tez nie chciało czytać ale przeczytałam :)

Kama2002 29.06.2004 20:50

Ej, powiem Wam, że już za dużo jest stron w tym temacie. Jak się to widzi to rzeczywiście nie chce się czytać. Powinno się okroić ten temat i go zamknąć, ale komu chce się wykonywać tą czarną robotę? Ech, życie...

SOSIk_ona 30.06.2004 17:13

EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIAŁAM ZIELONEGO SMOKA!!!!!!!!!!! A to wszystko dlatego, że zmieniłam ustawienia monitora :lol: :D :P ^_^

likagirl 30.06.2004 17:22

Sosik, a teraz idź poszukac niebieskich :lol: :lol: :D :P :lol:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:54.